5 lucruri pe care le fac doar bărbații care NU își iubesc femeia

Este dificil să înțelegi sentimentele unui om. Dar iată 5 semne că nu mai ai loc în viața lui:

1. Vorbește despre alte femei

Dacă vorbește de bine despre femei, este ok. Dar dacă admiră pe cineva în mod special, excesiv chiar, deja nu mai este în regulă.

2. Nu vorbește despre intimitate

Dacă tu simți o legătură puternică în momentele de intimitate, iar el pare departe mintal în acel moment, ceva nu e bine. Într-o relație, ambii trebuie să își acorde atenție, în egală măsură. Dacă îi spui că te deranjează acest lucru, iar el neagă tot, posibil este timpul să pui capăt relației.

3. Nu el este inițiatorul

Dacă nu vă vedeți câteva zile, el nu este tare deranjat. Nu pierdeți timpul să aduceți în discuție planurile despre căsătorie. Relațiile trebuie să fie construite pe încredere și iubire de ambele părți. Apreciați-vă, nu vă umiliți.

4. Nu-i pasă de confortul tău

Relațiile pe termen lung determină partenerii să vorbească deschis despre sentimentele lor. Dar dacă partenerul tău încă nu a adus în discuție acest subiect, atunci înseamnă că el nu se simte conectat la această relație. Cumva, el trăiește pe lângă ea. Întrebați-l ce îi place la dvs. Dacă se eschivează de la răspuns, aceasta este o problemă. Ar trebui să te simți bine și confortabil când discutați pe subiecte intime.

5. Vă simțiți un oaspete în viața lui

El este totul pentru tine în toate privințele? Îți acordă suficientă atenție și dragoste, de care tu ai nevoie? Sau simți că doar vă petreceți timpul împreună? Dacă nu vorbește despre un viitor împreună sau evită întrebările directe, ai dreptate să suspectezi o iubire falsă!

Sursa :