5 lucruri pe care el le face în mod inconştient, pentru că s-a îndrăgostit cu adevărat de tine

O persoană poate să nu-ți spună absolut nimic în mod direct despre sentimentele sale. Dar vocea, privirea, comportamentul vor spune totul în locul său. 

Iubirea este un sentiment minunat, dar o face și mai minunată nivelul de devotament, altruismul faţă de altcineva, dar şi dorinţa de a depăşi obstacolele şi de a crea o legătură emoţională puternică. În relaţii există și momente mai dificile, pentru că încrederea este foarte uşor să o distrugi, dar să o capeţi înapoi este foarte greu. 

Momentul apariţiei sentimentelor mereu a creat emoţii puternice. Mereu apar întrebări dacă cu adevărat ne-am îndrăgostit, dacă sentimentele noastre sunt adevărate şi dacă persoana dragă împărtăşeşte aceleaşi sentimente. Emoţiile noastre le redăm prin fapte. Iubirea, uimirea, dezgustul, pasiunea sunt câteva dintre sentimentele noastre de zi cu zi. Pentru a le analiza, nu este neapărat să fim mari experţi în domeniu. Dar există 5 semne care ne sugerează când un bărbat s-a îndrăgostit de o femeie:

1. Te însoţeşte cu privirea

Atunci când o persoană este îndrăgostită de tine, te va privi mult timp. Acest lucru nu este ciudat, pentru că ochii şi privirea lui sunt pline de dor şi entuziasm. Privirea sa te poate urmări oriunde, doar că aceasta nu este o urmărire, e doar privirea unui îndrăgostit.

2. Găseşte timp să discutaţi

Poate fi foarte obosit, dar mereu va găsi timp să vorbiţi. El nu te va uita şi mereu îţi va spune cât de mult contezi pentru el. Chiar dacă are multe alte activități, îţi va scrie mesaj sau te va suna să îţi spună cât de mult te iubeşte.

3. Rosteşte numele tău cu voce tare

Este, de fapt, primul semn că s-a îndrăgostit de tine. În timpul unei discuţii, interlocutorii foarte rar se adresează unul altuia pe nume. El însă îţi rosteşte numele, fiindcă vrea să se simtă mai aproape de tine, astfel îţi transmite toate emoţiile lui.

4. Te conduce în timpul plimbărilor

Nu înseamnă că o face cu un scop ascuns, doar încearcă atent să te conducă de braţ, Te apără şi îşi face griji. 

5. Se uită la tine cu gura deschisă

Când te priveşte, în el se trezesc anumite sentimente. Ele sunt atât de puternice, încât îl fac să respire mai des. Privindu-te în ochi, el simte cum lumea sa se roteşte totalmente şi doar o respiraţie mai adâncă îl va face să revină cu picioarele pe pământ. Dacă se uită în ochii tăi, apoi îşi coboară privirea spre buze, sigur ar vrea să te sărute.

Sursa :