fb

5 lucruri care m-au ajutat să am alături cel mai grozav bărbat

Voi fi ipocrită dacă voi spune că nu-mi plac bărbații. Da, mereu i-am adorat. Și pentru că natura m-a înzestrat cu frumusețe, forme și inteligență, iar pe lângă astea știam și cum să le folosesc în favoarea mea, niciodată nu am dus lipsa cuceritorilor care mă doreau. Eram capricioasă și rebelă, iar din cauza asta am și suferit. Alegeam greșit și puneam preț pe nimicuri.

După lecții de viață simțite pe propria piele, astăzi am alături un om corect și bun. N-aș pleca de lângă el pentru nimic în lume. Asta pentru că am înțeles cele 5 lucruri care m-au ajutat să am alături bărbatul dorit de o viață.

1. Sursa de bani

Am fost genul de femeie materialistă, bărbații fără o mașină bună și bani în portofel nu aveau ce căuta în viața mea. Adoram să fiu alintată cu excursii, haine scumpe și ore întregi petrecute la shopping. Eram însă împlinită material și nu sufletește. Aveam cea mai scumpă mașină, dar lângă mine găseam un bărbat ocupat și indiferent.

Bărbatul din prezent e un om simplu. Cu serviciu, cu obligații. Nu mă duce în cele mai scumpe vacanțe, dar îmi acordă atenție, îmi pregătește micul dejun, mă surprinde frumos, nu uită să-mi dăruiască flori și îmi face declarații de dragoste. Mă iubește. Iubirea face mai mult decât toți banii din lume.

2. Am acceptat trecutul

Ca și fiecare om normal iubitul meu are un trecut. Am înțeles că trebuie să-i accept trecutul cu bune și rele. Trecutul l-a format, l-a marcat, l-a învățat ceva. Am și eu un trecut. Aș da dovadă de infantilitate dacă nu i-aș apropa amintirile pe care le are. Știu însă dincolo de toate că el este prezetul și viitorul meu.

3. M-am maturizat

A fi matur înseamnă și să fii conștient că pe lângă drepturi ai și niște obligații pe care trebuie să le îndeplinești. Înțeleg foarte bine că o iubire ca să dureze în timp trebuie să se bazeze pe reciprocitate, adevăr, ajutor, înțelegere.

Nu sunt eu mai importantă, ci ambii suntem importanți, deoarece într-o căsnicie sunt doi, nu unul. Părerile și așteptările din ambele părți au un rol important în viața noastră de cuplu.

4. Femeia iubitoare

Continui să am grijă de mine, dar asta nu m-a împiedicat să mă învăț să gătesc, să fiu și femeie de casă. Pentru un bărbat mâncarea pregătită de buna lui iubită sau soție nu e o simplă cină, dar semnifică un lucru important: cineva îl așteaptă acasă. Întrețin casa, astfel ca să se simtă bine, iubit și important.

Împlinirea sufletească pe care o are mă face să mă simt fericită, fiindcă el e fericit. Iar cel mai important lucru e că simte grija și iubirea ce i-o port și nu ezită să-mi mulțumească.

5. Noi doi

În familia noastră nu implicăm pe nimeni. Părinții, prietenii, cunoscuții nu au nici un drept să ia decizii în locul nostru. Noi știm mai bine ce dorim, ce schimbări necesită relația. Cei mai importanți oameni suntem noi doi. El e bărbatul pe care îl ascult, îl încurajez, îl susțin și țin cont de așteptările lui. Iar el acordă timp ca să mă întrebe cum a decurs ziua, ce m-a supărat sau ce m-a făcut fericită.

Advertisement

Sunteți fericiți atunci când sunteți prezenți în propria voastră viață, o viață comună!

M.