5 indicii subtile că ești foarte bună în pat!

Ce știm, de fapt, despre fiziologia masculină? Oare putem fi sigure, cu adevărat, în senzualitatea noastră, așa încât să fermecăm fiecare bărbat cu care întreținem o conversație scurtă? Eu cred că nu putem fi sigure de carisma noastră naturală, până când nu ne informăm îndeajuns de bine despre maniera de a gândi și a acționa a bărbaților. Iată câteva indicii care arată, într-un mod subtil, că ești foarte bună în pat:

Poți flirta

Ai reacție imediată la complimente și asta îi face pe bărbați să-ți facă și mai multe. Te comporți atât de firesc, atât de natural. Te joci cu o șuviță de păr și îl privești direct în ochi când vorbiți. Bărbații se prind foarte ușor la această momeală, crede-mă!

Ești curioasă

Ești deschisă experiențelor noi. Îți plac aventurile și lucrurile neprevăzute. Adori provocările, iar apatia și caracterul introvert îți sunt străine. Acestea sunt trăsăturile care dau de înțeles bărbaților că ești receptivă și când e vorba de dragoste.

Ai mirosul bine dezvoltat

Dacă poți distinge diferența dintre cele mai fine miresme sau dacă îți dai seama unde se termină trandafirii și încep lalelele, atunci cu siguranță miroși și tu foarte atrăgător. Crede-mă, când e vorba de mirosuri plăcute, bărbații se topesc de la prima încălcare a spațiului personal.

Ai capacități chinestezice

Adori să pipăi mătasea și să mângâi materialele din catifea? Primești o adevărată plăcere de la atingeri? Felicitări! Ești extrem de sensibilă. Bărbații admiră și caută această trăsătură la femei.

Ești sigură pe tine

Aici totul e evident. Cu toții ne dăm seama că oamenii cu o stimă de sine bună, care nu întrec limitele egocentrismului, sunt întotdeauna atrăgători și plini de farmec. Dacă îți place corpul tău, iar micile tale imperfecțiuni nu-ți dau bătăi de cap, atunci fii sigură că bărbații te interpretează ca pe o femeie „fierbinte” în pat.

Sursa :