5 greşeli pe care le comit, din păcate, toate femeile care iubesc cu adevărat (asta le rănește inima)

Toate visăm la un bărbat care ne va face fericite. Dar înainte să-ţi întâlneşti prinţul, adesea întâlnești mulţi oameni greşiţi. Dacă, totuşi, ai norocul să te simţi regină alături de cineva, urmează aceste sfaturi:

1. Fii atentă cu bărbaţii care nu fac nimic

Chiar dacă eşti foarte atrasă de el, nu începe o relaţie serioasă cu cineva fără un scop și fără o viziune în viață. Un asemenea bărbat suferă de lipsă de încredere şi este afectat emoţional. Adesea el se simte dezechilibrat şi nehotărât.

2. Nu ignora semnele că eşti manipulată

Dacă el niciodată nu-şi îndeplineşte promisiunile şi are tot timpul diverse explicaţii la îndemână, nu pare a fi un om demn. Pentru a-şi apăra imaginea, cel mai probabil va apela la metode mai josnice, în loc să procedeze just.

Un bărbat care nu-şi respectă propriul cuvânt, nu este sincer cu sine însuşi. Mereu vei avea dubii şi nu vei ști dacă poţi avea încredere în el.

3. Recunoaşte, el nu e un interlocutor captivant

Atracţia fizică şi pasiunea pot orbi pentru moment. Dar niciodată să nu rămâi cu un bărbat cărui nu poţi să-i deschizi sufletul.

Discuţiile într-o relaţie sunt un element indispensabil. Ele fortifică sentimentele dintre cei doi şi servesc la un viitor prosper în cuplu.

4. Nu ignora faptul că nu are simţul umorului

Fereşte-te de bărbaţii care iau viaţa prea în serios. Un om fără simţul umorului nu-ţi va aduce decât negativism şi stres în fiecare zi.

5. NICIODATĂ nu accepta o relație intimă mediocră

Nu accepta ceea ce nu te înebuneşte în pat. Sigur, implicarea ta este la fel de importantă. Dar majoritatea femeilor se împacă cu gândul că relația lor intimă este lipsită de pasiune.

Sursa :