5 greșeli ale femeii, care se implică într-o relație cu un bărbat divorțat

Atunci când începi o relație nouă, îți dorești ca totul să fie perfect, indiferent dacă bărbatul de care te-ai îndrăgostit a fost deja într-o căsnicie și are o anumită experiență. Dar sunt anumite lucruri care nu trebuie făcute în relațiile cu bărbații divorțați. Iată câteva dintre ele:

1. V-ați apropiat prea repede

Lasă relația să se dezvolte încet, dar sigur. Acest lucru îți va permite să vezi dacă acest bărbat divorțat ți se potrivește cu adevărat. În timpul unei coabitări împreună cu partenerul pot apărea unele dificultăți. Poți fi pusă în situația de a stabili contacte cu copiii săi.

Sau pot avea loc mai multe deplasări de urgență la serviciu, ceea ce ar adăuga mai mult stres relației. Dacă nu v-ați grăbi, relația voastră nu ar fi atât de fragilă. Ambii aveți nevoie de timp pentru a vă adapta la noile voastre roluri. 

2. Te-ai implicat într-o nouă relație atunci când acest bărbat încă este în conflict cu fosta

 Asigură-te că noul tău iubit nu mai are nimic comun cu fosta sa soție sau că, cel puțin, știe să facă față emoțiilor sale. Ai grijă dacă el mereu vorbește despre ea. Sentimentele sale neîntrerupte pot crea o tensiune puternică care să se reflecte și asupra ta.

E important ca bărbatul din viața ta să nu se mai concentreze pe relația sa anterioară, dar să meargă mai departe, dedicându-ți tot timpul său ție.

3. Ignori părerea lui despre copii

Asigură-te că ambii vă doriți același lucru. Da, la început poate spune că își dorește copii, dar după un timp să spună că s-a răzgândit. Nu ignora semnele care te vor avertiza în acest sens.

4. Te implici într-o relație cu un bărbat instabil financiar

Asigură-te că ambii sunteți într-o poziție financiară egală și că ambii vă puteți permite să cheltuiți bani pentru diferite distracții. Posibil să se simtă limitat din punct de vedere financiar atunci când ați început împreună o nouă relație.

Poate tu ți-ai dori să călătorești, însă el s-ar putea să nu își permită cheltuieli în plus. Ai putea tu să achiți pentru el, însă un bărbat va ține cont de acest moment. 

5. Petreceți foarte puțin timp împreună

Asigură-te că găsiți destul timp unul pentru altul. Dacă are copii, este posibil să petreceți weekend-urile separat. Este normal ca copiii lui să fie prioritatea lui. Cu toate acestea, ai grijă să poți gestiona timpul astfel, încât să nu vă afecteze viața împreună. 

Sursa :