5 gesturi prin care un bărbat îți dă de înțeles cât de mult te iubește

Atunci când sentimentele bărbatului sunt sincere, când îi pasă și vrea mai mult decât o aventură, când se conectează emoțional și trece dincolo de superficial, se detașează de orice interes egoist și caută să construiască, să demonstreze, să fie prezent.

Sunt gesturi care fac diferența, apropie două suflete și lasă loc pentru un atașament sănătos, pentru o perspectivă frumoasă a lucrurilor. Ele te provoacă să răspunzi cu afecțiune și dor, să știi că are rost, să îți imaginezi viața alături de acest om.

Este mereu sincer și asumat. Nu fuge pe ușa din spate, când se complică lucrurile. Nu se detașează de tine, când îi ceri să se implice mai mult. Nu se victimizează, când aștepți reacții și răspunsuri potrivite. Rămâne demn și corect în orice moment.

Refuză să te mintă, doar pentru a-și crea anumite avantaje. Nu vrea să interpreteze realitatea, să ascundă de tine lucruri importante, sau să te judece pentru alegerile pe care le faci. Are un comportament matur emoțional și conștient.

Se implică și îi pasă. Nu vine lângă tine doar când are un interes, sau când are chef. Se implică în fiecare zi, caută soluții la probleme și provocări, își face timp pentru tine și te consideră o prioritate. Este lângă tine când te simți prost.

Este lângă tine când îi ceri ajutorul, când vrei să te asculte și să te înțeleagă. Empatizează cu stările tale, caută să aducă siguranță și încredere în relație, face tot posibilul să îndepărteze îndoiala și frica din sufletul tău.

Te susține și te motivează

Susținerea lui nu este condiționată, forțată de anumite împrejurări. Te încurajează să nu renunți atât de ușor, să ai mai multă încredere, să depășești ușor momentele complicate, să riști. El te inspiră să depășești limitele, fără să uiți de propria demnitate.

Găsești atât de multe motive să continui, să te atașezi emoțional, să fii recunoscătoare pentru această poveste. Știi că atitudinea lui demnă nu este întâmplătoare, știi că are cele mai bune intenții, știi că are rost să construiești lângă el.

Nu rămâne egoist și indiferent. Dimpotrivă, este gata să cedeze în momente dificile, vrea să lase loc pentru o comunicare sinceră, își deschide sufletul în fața ta, îți demonstrează că echilibrul emoțional este mai important decât orice interes.

Alături de el descoperi liniștea și afecțiunea, acel sentiment profund, acea dorință de a fi mai bine. El nu se ascunde după aparențe, nu poartă măști pentru a impresiona. Ține cont de realitate, de așteptări și dorințe, de o potrivire a sufletelor.

Este un bărbat responsabil, matur emoțional și corect. În gesturile sale nu găsești manipulare și interese toxice. Are un suflet bun, trăiește cu bucurie această relație, face tot posibilul să fiți bine, să îndepărteze regretele și frica dintre voi.

Îmbrățișează lumea acestui bărbat iubitor și asumat, lasă loc pentru afecțiune și grijă, pentru sentimente sincere. Știi că ai atât de multe motive să construiești, să iubești și să descoperi fericirea alături de el.

© De Vorbă cu Tine