fb

5 filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2019

Iată 5 filme care te vor cuceri. Vizionare plăcută!

Iată că și al doilea deceniu se apropie de final, însă cinematografia de peste hotare nu se grăbește să plece în vacanță. În 2019 urmează să fim alintați de cei mai pricepuți regizori și actori ai Hollywoodului. Iată o listă de cele mai așteptate și, vom avea curajul să le spunem, cele mai promițătoare filme din acest an:

1. John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Dacă ai privit primele două ,,capitole” din serie, știi și singur că nu trebuie să ocolești cu privirea această capodoperă din categoria filmelor de acțiune. Însă dacă nu ești familiarizat cu celebra franciză, îți recomandăm să o faci cât mai repede, pentru a prinde șansa de a urmări a treia parte pe marele ecrane din țară.

2. The Lion King

Această animație este pe placul tuturor indiferent de vârstă. Inspirat din ,,Hamlet” de Shakespeare, acest film este o creație genială cu o lecție profund moralizatoare și cu cele mai bune voci ale Hollywoodului.

3. Us

Ești fan de filme horror? Îți place să fii ținut în suspans și să stai cu suflarea la gură copleșit de mister? Atunci „Us”, regizat de Jordan Peele, este alegerea perfectă pentru o seară de film. Cu câștigătoare premiului Oscar Lupita Nyong’o, talentatul Winston Duke și Shahadi Wright Joseph în rolurile principale vei avea parte de ceva mai complex decât un simplu film de groază.

4. The Hustle/ Ticăloasele

Regizorul Chris Addison ne bucură cu un duet neașteptat, însă perfect. Extrem de carismatică și plină de viață Rebel Wilson împarte rolul principal cu emerita actiță Anne Hataway. Cele două ne prezintă istoria originală și amuzantă a două „,ticăloase” experte în escrocherii. Stilate și irezistibile, ele îți vor stârni admirație și multe hohote de râs.

5. Joker

Adoratul anti-erou revine pe marele ecrane în toamna anului 2019. De această dată portretizat de Joaqim Phoenix, Joker rămâne a fi un „dușman” îndrăgit de fanii DC. Extraordinarul regizor Todd Phillips bucură fanii cu o reinterpetare originală a istoriei legendare. Avem o veste bună și pentru admiratorii actorilor clasici ai Hollywoodului, rolul lui Murray Franklin va fi interpretat de Robert De Niro.

De Vorbă cu Tine