5 emoții pe care le trăiește o femeie atunci când încetează să mai iubească un bărbat

Când iubirea nu mai există, totul se schimbă. Chiar dacă alături acea persoană încă mai este, sentimentele nu mai sunt. Tânjim după o relație bună, după dragoste, după atenție, dar este imposibil să te prefaci, să pretinzi că totul este bine atunci când nu mai simți nimic pentru omul de lângă tine. Iată 5 emoții pe care le trăiește o femeie atunci când nu mai iubește bărbatul de alături:

1. Frică

Este înfricoșător să rămâi singură, mai ales dacă te-ai obișnuit să trăiești alături de partenerul tău. Ați rezolvat problemele împreună, aveți un buget comun, beneficii materiale comune. Merită să pierzi toate acestea? Dar dacă el se va răzbuna? Dacă întâlnești pe cineva mai bun? Ce se va întâmpla dacă vei suferi mult? Vei putea oare să găsești pe cineva demn de iubirea ta sau vei regreta și noua alegere?

Datorită anxietăților, fricii de viitor, vei începe să observi nu doar neajunsurile unui bărbat, dar și punctele lui forte, tot ceea ce ai putea pierde dacă îl părăsești. Frica de a lua decizii incorecte, frica de schimbare sunt cele mai istovitoare sentimente pe care le vei trăi în astfel de situații. Nu vei îndrăzni să acționezi și vei pierde timp alături de cineva care a devenit străin pentru tine deja de mult timp.

2. Dezamăgire

Dragostea nu a plecat definitiv din viața ta. Bărbatul tău iubit a făcut ceva și te-a dezamăgit, ți-a răpit încrederea și siguranța. Ai pierdut încrederea nu doar în el, dar și în forțele proprii, ți-ai pierdut răbdarea, feminitatea. Nu mai vezi viața așa cum o vedeai înainte.

3. Interes pentru alți bărbați

Inevitabil, începi să te uiți după alți bărbați. Începi să compari, să visezi. Când emoțiile și romantismul au încetat să mai existe în viața ta, începi să cauți în altă parte surse de fericire.

4. Iritare

Ceea ce ai putea ierta la o persoană nu vei putea ierta la alta. Încep să te deranjeze, să te irite vasele nespălate, obiceiurile lui, manierele. Te deranjează atunci când cel de lângă tine nu te respectă, nu depune mai mult efort pentru a face relația voastră să meargă înainte.

Uneori, ai impresia că te irită și momentele când el prea mult se implică și răbdarea lui te face să te simți vinovată. Deci cum nu ar fi, chiar dacă bărbatul din viața ta se comportă frumos, chiar de se comportă urât, toate lucrurile legate de el te irită.

5. Goliciune

Când iubirea dispare, apare indiferența. Apatia și plictiseala se răspândesc în interiorul tău și nu mai simți emoții care să te facă să iubești viața, nu mai faci planuri care să te inspire. Pentru ca să ieși din această stare de goliciune, de pustietate, trebuie să treacă ceva timp.

Sursa :