5 deprinderi care te vor face să atragi ca un magnet bărbații potriviți

Nu e nimic superficial, nu sunt acele trucuri ieftine care vor cuceri la întâmplare, nu e dorința de a surprinde imediat. Este felul tău de a fi care va apropia un bărbat demn, sunt gesturile și acțiunile tale care vor inspira încredere și admirație.

Lași în urmă orice gând egoist, nu cauți să te schimbi de dragul cuiva, să vrei să demonstrezi ceva, să fii perfectă uitând de liniștea ta interioară. Comportamentul tău din fiecare zi, sufletul tău bun și devotamentul tău vor apropia cu adevărat.

Refuză să uiți de tine, indiferent de orice. Respectul și iubirea de sine, limitele sănătoase, lucrurile care contează cu adevărat nu trebuie să le anulezi doar pentru a păstra o persoană în viața ta. Este felul în care provoci un bărbat să se conecteze emoțional.

Ești sinceră cu oricine, ești corectă și nu lași loc pentru superficial, pentru aparențe, pentru interpretări inutile. Alegi să te cunoști și să te accepți, știi ce vrei de la o relație și de la partener, știi cât de mult poți oferi, dar și ce contează pentru inima ta.

Iubești din toată inima, dacă știi și simți că are rost. Fără a căuta să judeci și să ai așteptări exagerate, fără a te considera mai specială sau mai îndreptățită să faci anumite lucruri. Trăiești cu încredere omul și relația, te implic total.

Vii alături cu sufletul curat, oferi atașamentul tău sincer, rămâi devotată și asumată. Un bărbat demn îți va admira felul de a fi și frumusețea interioară, te va dori alături pentru mai mult decât o aventură, va căuta să construiască alături de tine.

Alegi să nu trădezi, niciodată

Ești corectă cu propria persoană și cu omul de alături, iei decizii în favoarea relației și a încrederii, convingi un bărbat demn că îți pasă cu adevărat, că ceea ce se întâmplă între voi este mai important decât orice tentație sau cucerire de moment.

Nu te joci cu emoțiile lui, nu vii cu pretenții exagerate, nici nu încerci să profiți de vulnerabilități. Cauți să cunoști omul, să-i descoperi povestea, să-l înțelegi, să-i asculți cuvintele, să-i validezi stările. El va fi recunoscător pentru tot.

Trăiești cu încredere acest prezent, înveți din lecții și ai curajul să riști mai mult, să vrei mai mult de la tine și de la relație, să accepți provocarea. Vii cu empatie și bunătate lângă omul drag, alegând optimismul în locul criticii.

Nu rămâi blocată în regrete și eșecuri, treci cu ușurință peste orice obstacol, motivând omul de alături să răspundă cu aceeași atitudine. În momente complicate nu fugi pe ușa din spate, rămâi aproape să găsești soluții, să susții.

Îmbrățișezi o stare de bine, molipsitoare pentru cei din jur. Refuză să cauți motive de supărare, alegi să trăiești cu încredere fiecare experiență, să descoperi oameni buni, să te detașezi de orice gând egoist și manifestare toxică.

Vei atrage acei bărbați demni și iubitori, ei vor găsi în lumea ta acea liniște și acea pasiune, acea sinceritate și acel devotament, acea dorință puternică de a construi împreună, de a fi omul tău potrivit, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine