5 deprinderi ale unei femei care pentru un bărbat sunt sinonime cu „ea este femeia vieții mele”

Sunt acele întâlniri deloc întâmplătoare, care schimbă viața a doi oameni. Sunt acele gesturi deloc egoiste, care conving persoana de alături că totul are rost. Sunt acele cuvinte spuse în momente importante, care transmit un mesaj important.

Felul în care un bărbat se apropie de sufletul unei femei nu este o întâmplare banală. El descoperă lumea femeii, se atașează de Universul ei special, înțelege că poate avea încredere și se bucură de sinceritatea și intențiile ei sincere.

Atunci își dorește din toată inima să rămână și să construiască, vrea să demonstreze că este demn de această poveste de iubire, vrea să aibă grijă de această femeie, care i-a transformat felul în care trăiește, simte, înțelege.

Ea se bucură de viață, este optimistă și refuză să cedeze în fața obstacolelor. Alege de fiecare dată experiența, alege să cunoască omul, să simtă emoția, nu vrea să judece și să critice, să se folosească de emoțiile cuiva.

Pentru un bărbat este dovada atitudinii ei demne, a unui fel de a fi optimist și asumat, a dorinței de a evolua, de a descoperi, de a trăi totul cu înțelepciune, dar și cu multă pasiune. Se imaginează trăind o viață alături și nu îl deranjează nimic.

Ea merge prin viață cu bunătate și empatie

Nu vrea să manipuleze, să profite de cineva, să mintă un om drag. Ascultă povestea, ascultă durerea, vine cu soluții, încearcă să facă această lume mai bună, devine un exemplu pentru oricine și în mod special pentru bărbatul care îi admiră felul de a fi.

El știe cât de ușor pot fi distruse relațiile, prin manipulare și egoism. Știe cât de urâte sunt acele scenarii false, acele cuvinte spuse din interes. Apreciază și se îndrăgostește de femeia care vede frumosul în jur, care construiește acest frumos.

Ea este demnă de încredere. Nu își va permite să trădeze omul drag, să caute aventura, să fugă de responsabilitate. Îmbrățișează iubirea, este recunoscătoare pentru acest sentiment frumos, este gata să se implice, să ofere tot ce are mai bun.

Nu e vorba despre o încredere superficială. Este modul în care o femeie îl convinge pe un bărbat că are rost să vrea mai mult de la această relație, are rost să-și deschidă sufletul, să aibă grijă de inima ei, să riște.

Dacă iubește, o face din toată inima. Nu se limitează la o emoție superficială, la măști purtate din interes, la jocuri ieftine. Trăiește omul, îi demonstrează de fiecare dată că îi vrea binele, vrea să descopere alături de el nebunia și liniștea iubirii.

Ea nu încetează să se cunoască

Nu depinde de un bărbat, nici nu vrea să trăiască obsesii. Are atât de multe visuri, are curajul să meargă prin viață transformând aceste visuri în realitate. Este ambițioasă și demnă nu pentru a demonstra ceva, o face pentru sufletul ei.

Alături de ea totul se întâmplă asumat, dar și firesc. Există o potrivire de caractere, există două povești care își împletesc cuvintele, experiențele, doi oameni care descoperă cât de puternică poate fi iubirea. El este motivat, inspirat, el oferă încredere și are grijă de iubire, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine