fb

5 deprinderi ale femeii, pentru care un bărbat vrea să fie cu ea

Întotdeauna există ceva special la femeia pe care orice bărbat o visează. Acest lucru nu se referă la aspectul atrăgător sau la temperamentul pasional al ei. Uneori, chiar și cel mai nesemnificativ obicei al unei femei îl face pe un bărbat să se îndrăgostească cu adevărat de ea.

Desigur că nu există rețeta perfectă pentru a cuceri un bărbat, dar există obiceiuri ale femeii pentru care un bărbat se îndrăgostește la nebunie de ea.

1. Îi place să petreacă weekend-urile fără a le planifica

De regulă, femeile adoră să facă planuri, să organizeze totul până în cele mai mici amănunte, să analizeze totul. De multe ori, bărbații se enervează și caută prin orice mijloace să iasă din captivitatea și puterea unei astfel de femei. Prin urmare, bărbații mai degrabă se simt atrași de femeile care lasă lucrurile să decurgă de la sine. Ei iubesc femeile independente și libere.

2.Râde foarte mult și se bucură de glume haioase

O femeie este o bună sursă de inspirație pentru orice bărbat. Dacă femeia mereu are dispoziție bună, dacă este veselă și pozitivă, atunci bărbatul se simte mult mai încrezător și mai fericit alături de cineva vesel. Râsul unei femei are o natură extrem de vibrantă și dinamică. Ea atrage atenția celor din jur și împrăștie o doză de bună dispoziție. Energia unei femei vesele și jucăușe se simte chiar și de la distanță. Un zâmbet blând și un hohot de râs face o femeie să fie atrăgătoare și dorită de un bărbat.

3. Nu este timidă în a-și arăta sentimentele

Sunt femei care nu se tem să-și arate sentimentele. Ele nu sunt obișnuite să ascundă ceea ce simt și atunci când întâlnesc bărbatul vieții lor, aceste femei sunt generoase în sentimente și deschise spre sărutări, îmbrățișări, fără să se sinchisească de părerea celor din jur. Un bărbat se simte flatat atunci când o femeie manifestă tandrețe și afecțiune față de el și se bucură că făcut alegerea corectă.

Dimineața îi place să facă micul dejun

Multe femei moderne sunt prea ocupate ca să-și petreacă timpul gătind micul dejun. Pentru unele femei, acest mic dejun s-a transformat într-o datorie zilnică plictisitoare. Dar un astfel de mic dejun dimineața bucură inima unui bărbat, aducând doar emoții pozitive în viața sa. O femeie care gătește dimineața întotdeauna oferă unui bărbat un motiv de a o admira. Pentru un astfel de ritual de dimineață, care bucură spiritul pentru întreaga zi, bărbații sunt gata să facă multe.

5. Îi place să șoptească la ureche

Un alt obicei plăcut și intim totodată, dar care nu are nimic de-a face cu intimitatea în sine. Un bărbat poate uita ce culoare a avut rochia pe care a purtat-o femeia dragă cu o săptămână în urmă, dar nu va uita ce a simțit când femeia iubită i-a șoptit la ureche dorințele și fanteziile ei cele mai puternice. Ar putea fi chiar și acel simplu „noapte bună”, dar spus în șoaptă are cu totul altă formă. Și acest lucru nu se uită!

Source :