5 condiții importante ale unei femei fericite într-o relație

Fericirea este relativă.

Ceea ce mă face pe mine fericită, ar putea să nu te facă fericită pe tine. Doar că fiecare dintre noi caută omul său. Omul cu care să putem împărți bune și rele, iar în zilele când descurajarea acaparează și cea mai mică fărâmă de speranță, cel de alături să ne arate luminița din capătul tunelului.

Lipsa fericirii autentice, lipsa reciprocității și a dragostei.

Construim în al nostru suflet un gol imens, pe care dorim să-l umplem cu lucruri materiale, cu plimbări și călătorii. Ne căsătorim, avansăm în carieră, ne achiziționăm mașina, casa dorită. Doar că devenim niște ființe reci care fac totul mecanic, pentru că așa trebuie, așa se cere.

Femeile își doresc un partener cu care să poată aborda orice subiect.

Lângă care să se simtă firești, atunci când lumea le vrea puternice. Să-i spună propria părere, atunci când nimeni nu le ascultă. Femeile vor să fie iubite, acceptate și înțelese.

Cinci condiții importante ale unei femei fericite într-o relație:

1. Este ascultată. Într-o relație sănătoasă este foarte important ca partenerii să comunice și să se înțeleagă unul pe altul. Comunicarea este cea mai importantă valoare pe care trebuie să o dețină un cuplu. Orice tip de relație se menține în timp, dacă există comunicare și ascultare.

2. Are un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoțional. Un partener nesigur și indecis va aduce nefericire în relație, iar mai devreme sau mai târziu, relația ia forma unei legături toxice.

3. Este încurajată. Indiferent că a stat în concediu de maternitate sau a trecut peste niște încercări, cel de alături o susține în orice alegere care o va juta să evolueze pe plan personal și profesional.

4. Se simte apreciată. Orice femeie are un vis. Doar că unele femei au muncit asupra visului și au fost susținute în acest sens, iar altele au fost descurajate și-au lăsat dorințele lor pe ultimul plan. Atunci când ai un om lângă tine care nu-ți dă aripi, ci te doboară la pământ, când niciodată nu-ți apreciază efortul și iubirea pe care o depui în ceea ce faci, a venit momentul să te întrebi dacă acolo, lângă acel om, îți este locul.

5. Este iubită. O femeie iubită se deschide toată partenerului său. Multe certuri în cuplu apar din cauza faptului că femeia nu se simte iubită, respectată și înțeleasă.

Avem gusturi diferite. Unele cuceresc. Alttele se lasă cucerite. Unele se vor mirese. Altele tinere mereu. Unele încalță cele mai înalte tocuri. Altele nu se complică. Da, suntem diverse și inexplicabile. Dar toate dorim să fim fericite lângă bărbatul pe care l-am ales să-l iubim.

Cu drag, Mary!