5 condiții ca femeia pe care o iubești să vrea să se întoarcă la tine

A fost greșeala vieții tale. Ai lăsat o femeie bună la inimă să plece din viața ta. Ai ignorat-o până în ultima clipă, sau poate că așa a fost să fie. După, ai trăit libertatea. Doar că această stare nu a durat mult. Ai înțeles cât de mult îți este dor de ea.

Îți este dor de mirosul ei, de felul ei de a fi, de felul în care te simțeai alături de acest om. Îți este dor de acele dimineți, când îi făceai cafeaua și savurați fiecare clipă. Îți este dor până și de acele mici certuri, dar și de împăcările de după.

Vrei să o întorci lângă tine. Să oferi o nouă șansă poveștii voastre. Să știi că ai un avantaj: ea își dorește același lucru. Ea nu a încetat să te iubească. Doar că nu mai poate accepta același rol, aceeași instabilitate. Există câteva condiții ca această dorință să se împlinească.

1. Îți dorești cu adevărat asta. Nu o faci pentru a-ți demonstra că o poți cuceri din nou, nici pentru a demonstra prietenilor că ești un cuceritor. Nu o faci pentru a experimenta ceva timp acele emoții, ca mai târziu să o îndepărtezi din nou.

Inima ei a fost rănită deja. A doua oară nu va mai oferi șanse. Riști să pierzi tot ce ai mai bun, dacă intențiile tale sunt murdare, dacă ai un interes ascuns. Pornește pe acest drum cu sinceritate, cu multă încredere, sau cu ideea de a profita?

2. Îți pare rău? Regreți ceea ce s-a întâmplat, îți asumi o parte din vină, sau crezi că-i faci o favoare acestei femei, întorcându-te la ea. Ce se ascunde în adâncul sufletului tău? Dacă regreți, dacă îți pare rău cu adevărat, vei face orice să schimbi lucrurile.

3. Te-ai schimbat?

Regretele nu sunt suficiente. Dacă a existat ceva nepotrivit, era important să schimbi asta. Dacă era nevoie să lucrezi la caracterul tău, la comportament, trebuia să o faci înainte să-i propui această apropiere. Transformarea începe cu propria persoană.

Nimic nu mai poate fi la fel, dacă nu vrei să ai parte de același deznodământ. Lucrezi la felul tău de a fi, la felul în care percepi o relație, la așteptări și la atitudine. Faci tot posibilul, ca să fii o persoană mai bună, mai corectă, mai sinceră.

4. Îți asumi vina? Ești gata să recunoști că a fost și vina ta, că nimic nu s-a întâmplat pur și simplu. Asumarea înseamnă că deja ești pe drumul corect, că tot ce va urma este un proces firesc, dominat de intenții bune, fără a face pe omul de alături să sufere.

4. Ești dispus să te implici? Nu așa cum o făceai până acum. Ea are nevoie de iubirea ta, poate că absența a fost unul dintre motivele pentru care a plecat. Indiferența ta a determinat-o să pună punct relației, chiar dacă te mai iubea.

Acum, când a acceptat să se apropie din nou de tine, vei depune efort, ca această relație să funcționeze? Altfel nimic nu va fi diferit. În caz contrar nici nu accepta acest nou început. Retrage-te și lucrează asupra ta, fii gata pentru a te implica total.

Ea va avea îndoieli, ei îi va fi frică. Însă doar comportamentul tău corect o poate convinge că totul are rost, că această decizie a foast una dintre cele mai bune din viața ei.

© De Vorbă cu Tine