fb

5 complimente pe care fiecare femeie vrea să le audă

Complimentele sunt modul de a-ți face femeia să se simtă sigură pe sine, în siguranță, și, cel mai important, să nu strige la tine. În momentele de tristețe sau deprimare, femeile, uneori, îmi amintesc cu căldură de momentele în care bărbații lor le-au zis anumite cuvinte, sau cel puțin variații ale acestora, cum ar fi:

1. Modul în care *o acțiune sau gest* e foarte drăguț!”

Dacă ești puțin nervos cu o femeie, demonstrarea adorației față de un gest voluntar al ei e un mod drăguț de a-i arăta că ești atent. Deseori uităm de asemenea lucruri evidente care sunt cu mult mai drăguțe și plăcute decât ”Dragă, ai un fund cât o planetă!”

Un exemplu ar fi: ”modul în care te joci cu părul e atât de drăguț!”

2. ”Pot să-ți aflu opinia despre ceva? Mereu ai o perspectivă atât de obiectivă.”

Arătându-i nu doar că o crezi deșteaptă, dar și că îi respecți punctul de vedere îți va aduce un avantaj mare la o întâlnire. Te va vedea mai mult decât încă un tip care a chemat-o la o întâlnire. Te va vedea drept o persoană cu care poți discuta multe chestii fără a fi văzută ca o ființă inferioară.

3. ”Mă simt atât de confortabil cu tine, și pot fi eu însumi.”

Vulnerabilitatea îți permite să câștigi teren în fața unei femeie, iar asta se aplică atât relațiilor amoroase, cât și prieteniei: recunoscând faptul că poți fi tu însuți în compania unei persoane o va face pe aceasta să se simtă în siguranță și confortabil cu tine.

4. „Ești uimitoare.”

Spune-i asta când faceți dragoste. Femeile iubesc să știe că sunt bune în pat și că pot să-l facă pe omul de alături să se simtă plăcut. Dacă simți timiditate sau nesiguranță în timpul actului sexual, spune-i cât de bine te simți alături de ea.

5. ”Toți bărbații din această încăpere te privesc încontinuu.”

Femeile vor să se simtă dorite, și ele vor să se simtă dorite și de alți bărbați decât cei cu care se întâlnesc. Asta nu înseamnă că vor să facă sex cu ei, doar că dorința exterioară și gelozia le face să se simtă drăguțe și senzuale.

Un mod de a face acest compliment mai plăcut este ca atunci când mergi pe stradă sau când sunteți la o petreceri să-i șoptești la ureche că toți băieții o tot privesc și să-i pui mâna pe talie sau să-i aplici un sărut teritorial, arătându-i că nu doar e frumoasă și dorită, dar și că vrei să fie doar a ta.

Pentru ca aceste complimente să funcționeze, trebuie să fii cel puțin familiar cu o femeie, pentru că e important ca complimentele să fie sincere și unice pentru ea.

via: novapost