5 cele mai răspândite greșeli ale femeilor într-o relație

Relațiile nu sunt tocmai cel mai ușor lucru din lume. Ar fi minunat dacă l-ai întâlni pe cel cu care să îți împarți viața și să o faci pentru totdeauna. Ar fi minunat și să poți să păstrezi în această relație valorile cele mai frumoase și plăcute. Sunt câteva greșeli, pe care femeile le fac în etapele unei relații:

1. Prima întâlnire. Graba de a te implica într-o relație

De cele mai multe ori, avem un sentiment neplăcut de frică de a nu rămâne singuri. Suntem gata pentru orice relație. Dar pentru a crea o relație puternică și frumoasă, este nevoie să ascultăm și ce spune partenerul nostru, să vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă. Mai bine petreceți un timp singură.

Încercați să înțelegeți cine sunteți, ce doriți de la viață, ce altceva, în afară de o relație, v-ar înfrumuseța viața. Apoi purtați o discuție sinceră cu partenerul și vedeți dacă și el împărtășește aceleași dorințe sau alegeri cu dvs. Poate el încă nu este gata de o relație serioasă sau nu împărtășește dorința dvs. de a avea copii.

2. Trăiți împreună un timp, în speranța că lucurile vor reveni la normal și vor merge mai bine

Sunteți împreună de ceva timp. Viața intimă este uimitoare. Vrei să îți petreci tot timpul tău liber cu el. În secret, tu deja visezi la o nuntă. Dar simți o distanță între voi. Va trece acest lucru? Este ceva temporar sau asta simte el? Discutați cu partenerul despre ceea ce vă frământă.

3. Pierzi contactul cu prietenii

Probabil vi s-a întâmplat ca prietena voastră, odată ce a intrat într-o relație, de ceva vreme parcă a dispărut. Nu este nimic ciudat să vrei să petreci mai mult timp cu iubitul și mai puțin timp cu prietenii. Dar să-ți petreci tot timpul doar cu iubitul nu este chiar atât de normal. Prietenii îți pot diversifica viața, ceea ce poate aduce culoare relației tale și să o facă mai puternică.

4. Nu ați discutat despre latura financiară

Întotdeauna este inconfortabil să vorbești despre bani. Dar trebuie să îți iei inima în dinți și să treci peste asta. Dacă, de exemplu, aveți un împrumut făcut înainte de a începe să vă întâlniți, este normal să îți anunți partenerul despre asta. Sau dacă aveți un salariu mai mare decât el, dar cheltuielile le împărțiți în jumătate, la fel vă poate crea un disconfort.

Este foarte important să purtați o discuție cât mai sinceră în acest sens, ca să înțelegeți situația la moment. Astfel, puteți împărți corect costurile și chiar pune niște bani deoparte.

5. Rutina

Relațiile pe termen lung uneori transformă viața a doi parteneri într-o rutină. Nu e nimic rău să urmați același program în ziua de marți sau joi. Dar încercați să aduceți din când în când și un pic de culoare relației voastre, pentru a alunga plictiseala și rutina. Desigur că poate nu mai e aceeași pasiune și entuziasm ca la început, dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsați totul așa. Încercați să schimbați câte ceva, și astfel veți readuce în relație lumină și culoare.