fb

5 calități ale unui bărbat adevărat, pe care fiecare femeie trebuie să le găsească la omul lor

Niciodată nu m-am gândit că am nevoie anume de aceste calități la un bărbat. Dar atunci când i-am mai dat o şansă soţului meu, când m-am apropiat de el în mod spiritual şi am început să contruim o căsnicie puternică, am înţeles că anume aceste 5 calităţi ale bărbaţilor trebuie să le caute fiecare femeie la bătbații de lângă ei:

El îmi vorbeşte direct despre neajunsurile mele

El nu se referă la aspectul meu fizic, ci la lucrurile cu care aş putea ofensa pe oamenii care ne înconjoară. El este absolut sincer cu mine. Un exemplu: el îmi face observaţie ori de câte ori nu-mi organizez viaţa, dar stau şi nu fac nimic. El face toate aceste lucruri în mod tacticos şi blând. Astfel, mă provoacă să cresc alături de el.

El este mult mai matur în viziuni decât mine

Cred că toate femeile au nevoie de un bărbat mai matur şi mai experimentat decât ele, în toate sensurile. Pentru că ştim bine că nu este un simplu stereotip: femeile sunt uneori cu capul în nori şi au nevoie de mai mult calcul. Soţul meu ştie mai bine decât mine când e timpul să înceteze o ceartă, când trebuie să investim  mai mulţi bani şi când e mai bine să economisim. Pot avea încredere în el şi asta mă face liniştită.

El este mult mai vesel decât mine

Aparte de raţiunea sa, preţuiesc în el dragostea pentru viaţă şi capacitatea de a mă înveseli, atunci când sunt tristă. El mereu inventeză aventuri noi, şi asta ne face mult mai apropiaţi. Cred că fiecare cuplu are nevoie de aşa ceva.

Ambii suntem puţin stranii

Faptul că te poţi simţi comod, nu complexat, atunci când vine vorba de stranietăţile tale, e un lucru minunat. Dar e şi mai bine atunci când ai alături de tine un om la fel de straniu ca tine. Viaţa pare a fi mult mai simplă alături de o astfel de persoană.

El ştie că dragostea e o alegere personală

Advertisement

Soţul meu îşi dă seama că o dată ce ne-am căsătorit, nu va fi totul perfect şi dulce, dacă nu depunem efort. Timpul trece şi noi ne facem mai cinici. Romantismul nu poate trăi veşnic. Dar important este să avem grijă de bunăstarea spirituală a partenerului nostru şi să nu uităm că asta e o chestie care necesită efort zilnic.