5 calități ale unui bărbat, pe care toate femeile trebuie să le găsească la partenerul lor

Nu credeam că aceste calități sunt atât de importante. Totuși, atunci când m-am apropiat de partenerul meu în mod spiritual şi am început să contruim o relație, am înţeles că anume aceste 5 calităţi sunt esențiale:

El ştie că dragostea este o alegere

Soţul meu înțelege că nimic nu va fi frumos în relație, dacă nu depunem efort. Important este să avem grijă de bunăstarea spirituală a partenerului nostru şi să nu uităm – este esențială implicarea noastră zilnică.

El este mai matur în viziuni decât mine

Nu este doar un simplu stereotip: femeile uneori sunt mai emotive, mai dispuse să nu inițieze comunicarea după o ceartă. Soţul meu este de multe ori mai calculat, dar în același timp respectă felul meu de a fi. Pur și simplu pot avea încredere în el.

El îmi vorbeşte direct despre neajunsurile mele

Nu e vorba de aspectul meu fizic, ci de coportamentul meu. Face aceste mici observații în mod tacticos şi blând. Astfel, mă provoacă să cresc alături de el.

El este mult mai vesel decât mine

Preţuiesc la el dragostea pentru viaţă şi capacitatea de a mă face să râd, atunci când sunt tristă. El mereu inventeză aventuri noi, acest lucru ne apropie.

Ambii suntem puţin stranii

Dacă te poţi simţi comod față de partener atunci când vine vorba de stranietăţile tale, e un lucru minunat. Dar e şi mai bine atunci când ai alături de tine un om la fel de „straniu” ca tine. Viaţa devine mult mai simplă și frumoasă.

Aveți grijă unul de celălalt, respectați-vă și iubiți-vă cu toate calitățile și defectele. Încercați să fiți mai buni, în fiecare zi.

Sursa :