5 calități ale femeii, capabile să cucerească un bărbat impunător

Îmi doream mereu să zbor cu avionul, clasa business. Confort, servicii la cel mai înalt nivel. Crezi că trăiești într-un palat. Dar ce legătură are asta cu relațiile și cucerirea unui bărbat impunător?

Mai mare decât crezi. 

Crezi că e vorba în bani? Nu, lucrurile sunt mult mai profunde. E vorba de limite: despre ceea ce meriți, ce poți să ai și ce nu. E despre cât de mult poți să te apreciezi.

E vorba de toate sferele vieții: ce abordare ai față de una din ele, așa va fi și în celelalte.

Vreau să primesc de la viață ce e mai bun (nu, nu m-am născut într-o familie bogată și nu sunt femeie cu pretenții superficiale).

Nu există motiv pentru care nu ar trebui să tinzi spre ceea ce meriți cu adevărat. Un lucru e cert: bărbații impunători sunt atrași de femeile impunătoare, care se evidențiază nu prin lucruri banale sau vulgare. Și iată calătățile acestor femei:

1.Ei sunt cuceriți de femeia care are o atitudine față de sine însăși exact așa cum ar dori să aibă și ceilalți. 

Dacă vrei ca un bărbat să te respecte, respectă-te pe tine. Nu economisi pe lucrurile care contează cu adevărat.

2. Ei sunt atrași de femei cu personalitate.

Trebuie să te dezvolți. Bărbatul impunător vrea o femeie de același nivel. Fii înconjurată de oameni de calitate, oameni care au realizat ceva. Călătorește și învață lucruri noi.

3. Ei iubesc femeile care nu se limitează. 

Înceteaz ăsă afirmi că ceva e prea mult sau prea scump pentru tine. Spune: „Merit asta”. Nu te limita doar la bani. Trebuie să ai visuri mărețe și să crezi în ele.

4. Ei apreciază femeile care știu ce merită. 

Stabilește-ți propriile calități și fii gata să le valorifici. Fii înconjurată de energie care atrage oamenii puternici, împliniți.

5. Ei nu rezistă în fața femeilor care tind spre mai mult. 

Nu înceta niciodată să te oprești și să spui: „Nu sunt în stare”. Ba chiar ești. Demonstrează-ți ce poți.

Un bărbat adevărat, puternic, hotîrât nu va accepta în viața lui o femeie slabă. Însă femeia din viața lui va fi cea mai fericită. 

Sursa :