fb

4 tipuri de femei pe care bărbații le evită atunci când vor să se căsătorească

Unele femei sunt atrase de „băieții răi”. La fel și bărbații pot fi atrași de femei care le pot dăuna. Căsătoria este un pas foarte important, iar unii oameni ignoră luminile roșii și se lasă orbiți de poftă. Trebuie să te căsătorești cu cea mai potrivită persoană pentru tine, o femeie care îți va fi alături la bine și la rău.

Iată patru tipuri de femei pe care bărbații evită, mai ales când vine vorba de căsătorie:

  1. Fata îndurerată

Îți place să joci rolul de super-erou. Salvarea acestei femei poate fi la fel de atrăgătoare. Dar de ce are mereu probleme? Nu este în stare să-și rezolve problemele cu care se confruntă? Ține minte că, chiar dacă o ajuți să treacă peste „primejdie”, va continua să fie o femeie stresată. Ce se va întâmpla când va trebui să te bazezi pe ea? Singurul lucru pe care trebuie să-l salvezi vreodată este un animal de companie!

  1. Cu probleme psihice

De obicei, acestea sunt femei frumoase. Poți fi orbit de frumusețea ei. Are izbucniri de furie, stări imprevizibile, vrea să fie îmbrățișată, iar peste un minut te ceartă. Ar putea avea o tulburare de personalitate și nicio părere despre comportamentul ei. Singura scăpare este să fugi. Poți să îți schimbi și numărul de telefon. Există multe șanse să fii urmărit de acest tip de femei.

  1. Iubitoarea de control

Este dominantă și autoritară. Ia toate deciziile și te ceartă când încerci să te afirmi. Ea hotărăște unde mergi și cu cine mergi. Există șansa să te izoleze de prieteni. Ai putea ajunge să te întrebi care este rostul relației tale, dacă nu ai niciun cuvânt de spus. Prietenii vor pierde respectul față de tine și te-ar putea considera un om fără personalitate. Este timpul să îți recâștigi încrederea în sine și să părăsești această femeie.

  1. Femeia nevoiașă

Este ca un sac fără fund, plină de nevoi. Foarte lipicioasă. Trebuie să o liniștești constant că totul în relația voastră merge bine și că dragostea ta este intactă. Este gata de căsătorie din a treia întâlnire și crede îi ești „sufletul-pereche”. Dacă nu o suni sau nu-i răspunzi la mesaje imediat, intră în panică. Uită de ieșirile cu băieții. Se va supăra și va plânge. Îți va suna telefonul toată seara. Nu este nicio cale de a o face să aibă încredere în tine și ai putea muri încercând să o convingi.

Dacă ieși cu oricare din aceste tipuri de femei, este esențial să iei în considerare impactul pe care această persoană îl are asupra ta. Îți pot distruge bunăstarea și fericirea. Ai dori ca o astfel de femeie să îți crească copiii? Îți dau un sfat: găsește o iubită care-ți va oferi o relație sănătoasă și o viață echilibrată.

Articol original pe: lifehack.org