4 tipuri de bărbați cărora le place să întrebe femeie: „Tu ce poți să-mi oferi?”

„Ce poți să-mi oferi?” De regulă, asemenea întrebări sunt puse de un anumit tip de bărbați. Este important să-i descoperi la timp:

1. Unicul

De fapt, nimeni nu are de gând să-i ofere nimic, poate doar cu excepția unor jigniri, dacă va continua să fie la fel de insistent. Femeile văd prin el, iar în cele mai grele cazuri îl folosesc pe post de sprijin pentru a se ține atunci când își încalță pantofii.

De aceea, fiind rănit în amorul propriu, el vine să mai strige și să mai întrebe din când în când: „Ce poate să-mi dea această femeie?” Dacă nu este oprit, își pierde calmul și devine de neînțeles.

2. Credinciosul

Nu este greu să-l recunoști pe Credincios. Pentru un diagnostic diferențial, este suficient ca fraza să conțină sintagma: „femeie modernă”. „Și ce anume îmi poate oferi o femei modernă?”

Imediat la locul disputei se materializează fantoma puternică a unei străbunici care a treut prin multe greutăți. Cu o femeie atât de eroică s-ar putea ca acest Credincios să vrea să se căsătorească.

3. Vânzătorul

Spre deosebire de cele 2 tipuri de mai sus, Vânzătorul nu neagă faptul că are nevoie de o femeie. Dar, în același timp, vrea să negocieze. Întrebarea: „Ce poți oferi?” nu este una retorică, ci una mai degrabă practică. De obicei, o cunoștință se leagă atunci când începe prin a afla ce fel de bunuri are o potențială parteneră.

4. Visătorul

Există și acest tip de bărbați. Ei sunt cei care acționează în numele unui erou fictiv de succes. De regulă, o astfel de persoană poate scrie: „Sunt un antreprenor de succes, cu un venit de câteva milioane”. Sau: „Sunt celebru actor de film, politician, inovator, filantrop…

Acum zbor cu avionul meu privat, dar brusc m-a preocupat întrebarea: „Ce-mi pot oferi femeile”. Dar până la urmă rămâne dezamăgit. Femeile nu au ce să-i ofere.

Pentru că relațiile moderne normale nu sunt despre profit, nu despre daruri și nu despre „ce vor spune oamenii”. Relațiile moderne sunt despre încredere și apropiere, iar intimitata și încrederea cu siguranță nu încep din cuvintele: „Ce îmi poți oferi?”