4 reguli cheie după aplicarea cărora partenerul tău nu se va mai uita la alte femei

Fiecare femeie își dorește să fie unică și irepetabilă pentru partenerul său. Asta și se întâmplă la prima etapă a relației, însă după o anumită perioadă bărbatul începe să ofere atenție și altor femei.

Ce ar trebui să faci în acest caz?

1. Încetează să te panichezi

Prima intenție, dacă vei observa că bărbatul tău se uită la altă femeie, ar fi să te cerți cu el. Dar acest lucru vă va stresa pe ambii fără a rezolva nimic. Inspiră și expiră adânc, calmează-te și urmează pasul doi.

2. Apreciază-te la justa ta valoare

Cel mai probabil, dacă te lași afectată de faptul că partenerul tău privește mai atent la o femeie, ai un nivel de apreciere de sine scăzut. Te simți vulnerabilă în fața acelei femei, considerând că ea este mai bună decât tine. Dar analizează la rece situația.

El te-a ales pe tine. Iubitul tău îți dedică tot timpul liber anume ție. Pe aceea femeie el o va uita în câteva secunde, iar alături de tine va petrece încă foarte mult timp.

3. Conștientizează că a privi alți oameni e ceva firesc

Psihologii afirmă că atât bărbații, cât și femeile practică obișnuința de a se uita la indivizi de genul opus. În această acțiune nu e nimic nenatural. Pe lângă acest fapt, ei afirmă că ne uităm la alte persoane de genul opus pentru a ne confirmă de fiecare dată ideea că am făcut o decizie corectă în alegerea partenerului.

4. Spune-i partenerul că ești deranjată de comportamentul lui

Comunică deschis cu partenerul tău și înștiințează-l că nu te simți confortabil când el privește alte femei în prezența ta.

Dacă îi pasă de părerea ta, el va ține cont de ea, iar dacă va continua să o facă într-un mod deschis, atunci ar trebui să revizuiești relația voastră.

Cel mai important este să vrei să rezolvi această problemă și să nu reacționezi la ea impulsiv. Iubirea, respectul și încrederea în loialitatea partenerului sunt cele mai importante lucruri într-o relație.

Sursa :