fb

4 obiceiuri mici, dar atât de importante, ale cuplurilor fericite

După cum a afirmat Lev Tolstoi, toate familiile fericite sunt fericite în mod egal. Și, într-adevăr, cuplurile puternice au ceva comun, care ne fac să prețuim relația lor de-a lungul anilor.

1. Niciodată nu pleacă din casă fără a spune „la revedere” partenerului

La prima vedere pare un fleac, dar să-ți săruți și să-i spui „la revedere” iubitului, chiar dacă ești în întârziere, este foarte important. Acest lucru ar trebui să devină o tradiție care demonstrează  preocuparea ta pentru a-i îmbunătăți starea de spirit a iubitului tău pentru întreaga zi.

2. Vorbesc zilnic față-n față

Este un lucru necesar. Discutați despre felul în care v-ați petrecut ziua. Asigurați-vă că aveți parte de astfel de momente în fiecare zi, pentru că în acest mod vă veți consolida relația.

Nu amânați discuțiile pentru ziua de mâine, în caz contrar va deveni un obicei. La urma urmei, mâine va fi o zi nouă, vor apărea noi evenimente, noi evoluții în viața partenerului, lucruri pe care nu le vei observa dacă nu vă veți vorbi.

3. Își spun „Te iubesc”

Nu există o modalitate greșită de a spune această frază. De fiecare dată când le spui, chiar și după mulți ani, aceste cuvinte vor avea aceeași valoare. În relații, oamenii dezvoltă o varietate de complexe, de exemplu, au frică că nu sunt suficient de atractivi sau suficient de buni pentru celălalt partener, iar din acest motiv se îndepărtează. Poți să-l împiedici pe partener să evite aceste gânduri, repetându-i cât de mult îl iubești.

4. Încearcă să se surprindă reciproc

Acest lucru nici măcar nu înseamnă că ar trebui să vă oferiți daruri scumpe sau să vă organizați cine romantice. Este suficient să oferi un sărut neașteptat și să-i spui partenerului cât de norocos ești că l-ai ales anume pe el. Chiar și cea mai mică surpriză aduce o scânteie în relație.

Source :

adme