4 motive importante de ce el se îndepărtează de tine, chiar dacă crezi că te iubește atât de mult

Probabil fiecare femeie s-a confruntat cu acest scenariu: se întâlnește cu cineva, totul pare frumos, apoi brusc el începe să se îndepărteze – la început emoțional, apoi și fizic. De obicei femeie se pierde în presupuneri, se întreabă ce nu a făcut bine și încearcă să facă orice, doar să-l întoarcă alături.

Însă de cele mai multe ori motivul nu este femeia. De obicei motivul e însuși bărbatul: ceva se întâmplă cu el, chiar dacă vrea relații serioase cu acea femeie.

Iatâ câteva motive lar răspândite, de ce bărbații se îndepărtează, atunci când pare că sunt îndrăgostiți de femeia de lângă ei.

1. El se teme să se îndrăgostească, se teme să fie vulnerabil

Majoritatea bărbaților, când se îndrăgostesc cu adevărat, luptă cu acest sentiment. Pentru ei înseamnă că trebuie să se dezchidă în fața femeii și să devină vulnerabili.

De aia și se îndepărtează, pentru a se clarifica cu aceste emoții puternice, pentru a înțelege dacă sunt gata de o relație adevărată.

2. Ești prea insistentă

Este vina multor femei: poți cere prea multă atenție și prea multă dragoste de la omul de alături. Dacă ai remarcat că bărbatul începe să se îndepărteze, înseamnă că are nevoie de spațiu. Până și cel mai iubitor și îndrăgostit bărbat are nevoie de asta.

3. Îl neliniștește ceva

Atunci când bărbatul se confruntă cu o situație agresivă, el este dispus să renunțe la tot și să rezolve această situație. Societatea l-a impus să fie puternic și de încredere, să rezolve totul cu sânge rece.

Bărbații nu au voie să cedeze. De aia un bărbat în asemenea momente se izolează.

4. El analizează relația voastră

În asemenea situații el nu pur și simplu se îndepărtează, dar devine mai rece cu tine, ba chiar poate flirta cu alte femei. Probabil are un motiv întemeiat să facă asta. Este timpul să discutați.

În majoritatea cazurilor, bărbații se întorc după aceste momente de refugiu și distanță. Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu are rost să fugi după el. Nu poți forța pe cineva să fie alături de tine.

Sursa :