fb

4 motive dure și adevărate, de ce fostul a ales pe actuala soție și nu pe tine

Câțiva ani în urmă am luat cea mai înțeleaptă decizie din viața mea de om matur, atunci când am cerut-o de soție pe actuala mea soție. Mă copleșeau multe emoții atunci, dar știam în primul rând că sunt fericit. Apoi, simțeam o ușurare.

În sfârșit îmi găsisem sufletul pereche și am ales să fiu cu ea. După nu au mai fost îndoieli că voi fi singur și că nu-mi voi găsi dragostea.

Atunci când ești tânăr, cel mai fain e că ai libertatea de alegere. Însă într-un sfârșit alegem pe cineva. Mulți oameni s-au bucurat de alegerea mea. Unii însă s-au întristat, mai ales o fostă de-a mea, care m-a întrebat de ce am ales-o pe soție și nu pe ea. Atunci am decis să nu-i răspuns, să nu isc o ceartă. Acum însă, după câțiva ani, sunt gata să răspund oricarei femei, de ce bărbatul nu a ales-o pe ea, dar pe altă femeie. Femeile mereu spun că vor să cunoască adevărul despre ceea ce simțim și gândim. Iată-l!  

1. Alături de tine a fost bine anume în acea perioadă, dar nu și ca perspectivă.  Oamenii vin în viața noastră dintr-un motiv anume, pentru un anumit timp sau pe toată viața. Noi suntem cei care trebuie să înțelegem ce rol joacă un anumit om în viața noastră și să avem un comportament corespunzător. Toate relațiile ne învață câte ceva.

Este important să te întrebi nu „De ce a plecat?”, dar „Ce am făcut greșit?” sau și mai bine „Ce pot să învăț din asta pe viitor?”

2. Nu ai produs impresia potrivită asupra prietenilor ei (dacă ai făcut cunoștință cu aceștia). Spuneți ce vreți, dar pentru un bărbat contează părerea apropiaților despre aleasa lui. Aceasta paote părea prea copilăresc, dat cei din jur influențează alegerea lui. Așa sau altfel, conștient sau nu, bărbatul ține cont de aceste păreri.

3. Intuiția lui îi spune că relația voastră nu va ține mult timp.  Nu este adevărat că doar femeile au intuiție bună. Vocea interioară a bărbatului există și acesta preferă să asculte de ea, nu doar de vocea rațiunii și a logicii.

Probabil că și tu ai simțit ceva nepotrivit. Ai simțit că el s-a îndepărtat de tine. Ai ingnorat aceste semne pentru că-ți doreai să reușiți împreună.

4. Nu v-a ajuns înțelegere pentru întrebările importante.  Poate că aveți convingeri diferite, care sunt importante pentru fiecare. Poate că vă înțelegeți în comunicare, dar în pat nu prea. Paote că ați așteptat momentul potrivit, dar acesta nu a mai venit. El a încetat să creadă că e posibil. El a încetat să se mintă că te iubește. După ce prima fază a iubirii a trecut, nimic serios nu a mai rămas.

Probabil ești o femeie superbă. Dar asta nu înseamnă nimic atunci când între voi e nepotrivire. Se întâmplă ca el pur și simplu să nu vrea să fie cu tine. Nu te întrista, chiar dacă doare. Decizia lui de a pleca te-a salvat de la o mare dezamăgire.

Ambii aveți dreptul la fericire și așa cum el e împlinit, vei găsi și tu marea dragoste.