fb

4 lucruri pe care nu trebuie să le faci pentru un bărbat. Niciodată!

El nu se va schimba niciodată, iar tu doar vei suferi din cauză că ai avut alte așteptări.

La începutul unei relații fiecare din noi are tendința să vrea să creeze o impresie bună. Acest lucru este cât se poate de firesc. Dar nu este în regulă să depășești limita și să te pierzi pe tine. De aceea citește despre lucrurile pe care nu trebuie să le faci într-o relație cu un bărbat:

1. Să îți schimbi înfățișarea de dragul partenerului, începând cu modul de a te îmbrăca, până la operații plastice

Dacă partenerul tău nu este mulțumit de modul în care arăți, nu merită să mai fiți împreună. El nu te acceptă așa cum ești și întotdeauna va găsi motive să te critice.

2. Să minți

Un lucru înseamnă să nu spui ceva, să ascunzi și altul este să minți intenționat. Dacă taci în legătură cu unele subiecte, însemnă că nu ești încă pregătită să vorbești despre ele. Dacă însă minți, există riscul să dezamăgești partenerul, fără șansa de a-i recăpăta încrederea.

3. Să renunți la prieteni, pasiuni și idei

Dacă bărbatul îți dictează comportamentul și atitudinile și încearcă să te controleze, atunci cum poți să mai fiți împreună?

O să suferi prea mult dacă o să îți fie constrânsă libertatea de a fi tu însuți, de a-ți trăi viața.

4. Să îi rezolvi problemele

Dacă o să îi rezolvi tu problemele lui, o să distrugi bărbatul din el. Multe femei confundă sprijinul cu implicarea în problemele altuia. Sarcina unei femei este să îl facă pe bărbat încrezut în propriile puteri, să îl încurajeze. Dacă nu o să urmezi acest sfat, în scurt timp o să te plângi că toate grijile sunt pe tine.

Advertisement

De asemenea este foarte important să nu confunzi sprijinul cu mila. Nu fă din partener o victimă. Spune-i mai des: ”Ești eroul meu, o să depășești orice obstacol”.

Depistează pentru tine care sunt calitățile pe care nu le poți accepta la un bărbat și niciodată nu încerca să devii salvatorul lui. Tu nu îl vei schimba niciodată. Tu o să suferi din acest motiv și o să te încătușezi într-o relație de dependență emoțională.

Merită oare să îți sacrifici fericirea pentru o cauză pierdută?