4 lucruri pe care nu trebuie să le faci pentru un bărbat. Niciodată!

El nu se va schimba, iar tu vei suferi, pentru că ai avut alte așteptări.

La începutul unei relații fiecare vrea să creeze o impresie bună. Dar nu este în regulă să depășești limita și să te pierzi pe tine. Iată lucrurile pe care nu trebuie să le faci într-o relație cu un bărbat:

1. Să îți schimbi aspectul exterior de dragul partenerului

Dacă partenerul tău nu este mulțumit de modul în care arăți, nu merită să mai fiți împreună. El nu te acceptă așa cum ești și întotdeauna va găsi motive să te critice.

2. Să minți

Un lucru înseamnă să nu spui ceva, fără a influența relația cu partenerul și altul este să minți intenționat. Dacă taci în legătură cu unele subiecte, însemnă că nu ești încă pregătită să vorbești despre ele. Dacă minți, există riscul să dezamăgești partenerul, fără șansa de a-i recăpăta încrederea.

3. Să renunți la prieteni, pasiuni și idei

Dacă bărbatul îți dictează comportamentul  și încearcă să te controleze, atunci cum poți să mai fiți împreună?

O să suferi prea mult dacă o să îți fie constrânsă libertatea de a fi tu însuți, de a-ți trăi viața.

4. Să îi rezolvi problemele

Dacă o să îi rezolvi tu problemele lui, o să distrugi bărbatul din el. Multe femei confundă sprijinul cu implicarea în problemele altuia. Sarcina unei femei este să îl facă pe bărbat sigur de propriile puteri, să îl încurajeze. Dacă nu o să urmezi acest sfat, în scurt timp o să te plângi că toate grijile sunt pe tine.

De asemenea este foarte important să nu confunzi sprijinul cu mila. Nu fă din partener o victimă. Spune-i mai des: ”Ești eroul meu, o să depășești orice obstacol”.

Vezi care sunt lucrurile pe care nu le poți accepta la un bărbat și niciodată nu încerca să devii salvatorul lui. Tu nu îl vei schimba niciodată. O să suferi din acest motiv și o să te încătușezi într-o relație dependentă.

Merită oare să îți sacrifici fericirea pentru o cauză pierdută?

Sursa :