4 adevăruri dure pe care trebuie să le înțelegi, chiar dacă nu-ți dorești asta!

Aici nu se ascunde adevărul sub litri de sirop dulce, îl vei înțelege așa cum este, fără a-l reformula ca să fie acceptabil. Sinceritatea este reperul din care derivă toată informația. Iată o listă din 4 adevăruri, care ar putea părea dure la prima vedere, dar care trebuie înțelese și acceptate, pentru a ne putea trăi corect viața. Iată care sunt acestea:

1. Toți avem probleme în măsură egală

Problemele mele sunt exact ca ale voastre: la fel de împovărătoare și complicate. Am trecut și eu, ca și voi, prin nenumărate refuzuri, conflicte, decese ale rudelor, divorț, etc.

Dar anume conștientizarea faptului că problema mea nu e unică și că nu doar eu din întregul Univers sunt cel care se luptă zilnic cu ea. Acest gând te va ajuta să treci mai ușor peste orice impas al vieții.

2. Nu ai nevoie de experiență – NICIODATĂ

Spunând că nu te angajezi la un job, pentru că nu ai suficientă experiență în acest domeniu, te subordonezi unui șablon tipic – distanțarea indivizilor fără ambiție de la un loc de muncă în care aceasta e necesară.

Refuzând să încerci, nu vei căpăta niciodată experiența necesară pentru a avansa cu succes în carieră.

Nu uita că uneori cea mai bună experiență este lipsa experienței și deschiderea spre tot ce este nou.

3. Timpul – unica valută de valoare

Încetează să-ți vinzi timpul pentru bani, să-l cheltui pe oameni lipsiți de calitate și pe obișnuințe toxice. Fii stăpân pe materia universală care pretinde să te controleze și subordoeaz-o TU! Investește-ți timpul în lucrurile care îl merită, cu adevărat.

4. Nu există oameni perfecți

Oamenii care pretind a fi perfecți sau care încearcă să prindă această perfecțiune, tind să ignore valoarea eșecurilor, a greșelilor și a viziunii obiective, echilibrate asupra lumii și fenomenelor sale.

Perfecțiunea e o capcană. În ea cad doar cei mai slabi și incapabili să gândească de sine stătător.