3 trăsături feminine de care bărbații sunt atrași la nebunie

Se spune că bărbații sunt atrași, în primul rând, de aspectul fizic al femeilor. Totuși, n-ar fi corect să afirmăm că aparența fizică este factorul-cheie, care îi convinge pe bărbați să-și aleagă o parteneră sau alta.

Mai mult de atât, studiile recente au arătat că lucrurile stau invers în realitate. S-a dovedit că, deseori, bărbații văd frumosul în femeile cu care pot stabili o conexiune psiho-emoțională profundă.

Iată care sunt cele trei trăsături ale femeii pe care bărbații le adoră:

1. Simțul umorului

Cunoaștem că femeile adoră bărbații care sunt în stare să le facă să râdă. Dar adevărul este că și bărbaților le place să aibă alături o parteneră, care să-i poată ajuta să vadă latura pozitivă a vieții, mai ales atunci când ei înșiși nu o pot face.

Există, însă, o mică diferență și aici între ambele genuri. Savanții au ajuns la concluzia: dacă femeile se simt confortabil în compania unui bărbat cu un simț al umorului mai pronunțat decât al lor, atunci la bărbați lucrurile stau diferit.

Bărbații se simt mai bine în circumstanțele în care partenera le apreciază glumele lor mai întâi și doar după ce ei se simt validați, în joc intră capacitatea ei de a glumi.

2. Deschiderea emoțională

Studiile au arătat că femeile care posedă această trăsătură, au un loc deosebit în inima bărbaților.

Această trăsătură le permite să-și exprime emoțiile și trăirile într-un mod corect, fapt care le ajută să fie înțelese de oamenii din jur. Iar conform ultimelor estimări, bărbații sunt atrași în primul rând de femeile a căror identitate o pot înțelege cu adevărat.

Oamenii de știință sunt convinși că senzația înțelegerii facturii emoționale a genului opus activează în creierul bărbaților un centru cognitiv, care le încurajează afecțiunea față de această femeie.

Dar nu încercați să vă trădați autenticitatea, fiind exagerat de onestă de la bun început. Alegeți momentele potrivite, pentru a face orice gen de confesiuni, dar cel mai important – asigurați-vă că el este bărbatul potrivit.

3. Personalitatea

Când spunem că frumusețea este ceea ce îi cucerește pe bărbați, nu o avem în vedere pe cea fizică, în primul rând. E vorba de un ansamblu de trăsături pozitive ale personalității unei femei, care o fac, cu adevărat, fermecătoare în ochii bărbaților.

În general, nu contează care gen vă reprezintă, ceea ce contează de fapt este vocea voastră lăuntrică, inteligența, sensibilitatea și empatia față de toți cei din jur. Atuni când veți înțelege acest adevăr, totul va deveni mai simplu, colorat și semnificativ…