3 tipuri de femei de care un bărbat vrea să stea cât mai departe

Există 3 tipuri de femei pe care bărbații le ignoră, iar atunci când le întâlnesc, încearcă pe cât posibil să le ocolească și să le evite. Care sunt ele?

Femeia – supărăcioasă

Aceasta este tipul de femeie care se supără din orice. De cele mai multe ori, nici nu se obosește să explice unui bărbat de ce anume s-a simțit jignită.

Astfel de femei consideră că doar ele sunt cele corecte în orice situație și împrejurare. În fața unei astfel de femei, bărbatul mereu simte nevoia să se scuze și nu face decât să o poarte pe brațe.

Ea ar putea să-și ceară scuze sau să recunoască că nu a avut dreptate, sau să explice bărbatului unde a fost greșeala. De aceea bărbatul va trebui să se gândească foarte bine dacă vrea să fie într-o relație cu o femeie foarte supărăcioasă.

Femeia – detectiv

Este tipul de femeie care permanent ceva știe, bănuiește, verifică, încearcă să afle dacă bărbatul o înșeală. Prin urmare, prin orice oportunitate încearcă să verifice bunurile personale ale partenerului.

Aceste femei sunt foarte geloase și neîncrezătoare. Ele cred și spun cu tărie că toți bărbații sunt la fel și, mai devreme sau mai târziu, vor înșela. Deci merită ținuți sub control. A fi într-o relație cu o astfel de femeie este un test foarte dur pentru sistemul nervos al unui bărbat. Încercând să corectezi caracterul unei astfel de femei este doar timp pierdut.

Femeia – victimă

Acest tip de femei mereu se prefac a fi victime în orice împrejurare. Ele se simt bine în acest rol și asta le face să se simtă bine. Ea mereu se va plânge de toți și de toate, va pune responsabilitatea pentru fericirea ei doar pe umerii bărbatului. În același timp, mereu va rămâne nemulțumită de el.

Pentru ea, mereu vor fi insuficiente toate eforturile bărbatului spre binele ei și mereu se plânge pe el. Un bărbat trebuie să înțeleagă că o relație cu o ,, victimă a circumstanțelor ” este foarte dificilă din punct de vedere psihologic și emoțional.

Sursa :