3 semne zodiacale care pur și simplu nu pot să mintă

Dacă una din aceste zodii îți aparține, atunci ești din grupul persoanelor care se dau de gol atunci când încearcă să mintă. Fiecare dintre noi uneori minte. Mai ales persoanele care se jură că nu mint niciodată. Dar există și persoane pentru care şi o minciună mică este o tragedie. Dacă eşti născut sub semnul zodiacal de mai jos, înseamnă că aparţii acelor persoane care nu iubesc să mintă sub nici o formă.

Berbec

Berbecii sunt mereu cu zâmbetul şi fericirea pe faţă. Dar asta nu înseamnă nimic altceva, decât că vor arăta bine la bătrâneţe. Dacă este bărbat, privirea lui te pătrunde până la suflet. Deodată apar îndoieli că acest bărbat ceva are de ascuns.

Este genul de persoană de la care nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. De aceea minciuna nu este despre el. Chiar şi când spune adevărul, Berbecul pare suspicios. Femeia – Berbec poate nici să nu încerce să mintă. Ea de la început se încurcă în explicaţii. Aşa că din prima se cunoaşte minciuna pe faţa ei. 

Taur

Taurii arată foarte relaxaţi. Cu toate acestea, sunt şi foarte ingenioşi şi au o privire pătrunzătoare. Chiar şi o singură expresie de pe chipul Taurului indică faptul că nu trebuie să ne facem griji că vom fi minţiţi.

Privirea lejeră şi boemă a Taurului nu ar trebui să ne deranjeze. Taurul nu poate minţi. Chiar şi tonul vocii lui este calm şi liniştitor, iar noi ne putem simţi în siguranţă. 

Gemeni

Gemenii sunt pragmatici şi raţionali, chiar dacă arată lipsiţi de griji. Dar nu pentru că ar vrea să mintă – ei aşa se simt, pentru că sunt foarte sensibili. Dacă Femeia – Gemeni arată superb, este doar o mască, sub care ascunde toate emoţiile şi se apără de durere şi suferinţe.

Gemenii nu încearcă să mintă, doar vor să se apere de lumea plină de răutăţi şi minciuni.

Sursa :