3 semne zodiacale, alături de care puteți fi cei mai fericiți într-o relaţie

Berbec

Partenerii potriviţi sunt Leul, Gemeni sau Săgetător. Pentru o persoană atât de pasională şi plină de energie ca Berbecul, este important să găsească acel partener, alături de care să poată trăi în acelaşi ritm cu care este obişnuit. 

Taur

Partenerii potriviţi sunt Fecioară, Peşti şi Capricorn. Taurul este foarte încăpăţânat şi nu îi place imprevizibilul. De aceea o persoană cu caracter imprevizibil nu este tocmai potrivită.

Gemeni

Partenerii potriviţi sunt Berbecul, Vărsător şi Balanţă. Energia Gemenilor este nelimitată, dar şi le este greu Gemenilor să se concentreze mult timp pe o persoană. Ei au nevoie de cineva care să le împărtăşească pasiunea şi curiozitatea pentru viaţă.

Rac

Partenerii potriviţi sunt Taur, Capricorn şi Fecioară. Racul are un suflet mare şi o inimă bună. Dar, de cele mai multe ori, se neglijează pe sine. Are nevoie de o persoană care să îi ofere atenţie şi grijă.

Leu

Partenerii potriviţi sunt Berbec, Peşti şi Balanţă. Leul are un caracter foarte puternic şi nu se teme să spună tot ce simte sau gândeşte. Are nevoie de un partener care să asculte tot ce îi spune Leul.

Fecioară

Partenerii potriviţi sunt Rac, Taur şi Capricorn. Fecioara are nevoie de un partener care nu doar să îi înţeleagă nevoile, dar şi să i le satisfacă.

Balanţă

Partenerii potriviţi sunt Leul, Gemeni şi Vărsător. Balanţa este foarte sociabilă şi îi place când este înconjurată de oameni frumoşi. Are nevoie de persoane carismatice şi fermecătoare.

Scorpion

Partenerii potriviţi sunt Peşti, Rac şi Scorpion. Scorpionul se plictiseşte repede şi urăşte rutina. Într-o relaţie are nevoie de cineva la fel ca el.

Săgetător

Partenerii potriviţi sunt Berbec, Gemeni şi Săgetător. Săgetătorii iubesc să călătorească şi nu pot sta pe loc. Iubesc libertatea şi entuziasmul de a descoperi ceva nou în viaţa asta. Au nevoie de o persoană care să împărtăşească aceeaşi pasiune ca ei.

Capricorn

Partenerii potriviţi sunt Fecioara, Racul şi Taurul. Viaţa Capricornului este foarte organizată, dar în acelaşi timp un pic agitată. Are nevoie de un partener care să îl poată tempera.

Vărsător

Partenerii potriviţi sunt Balanţă, Berbec şi Gemeni. Vărsătorul este o persoană inteligentă, carismatică şi interesantă. Repede se plictiseşte şi, prin urmare, ar trebui să găsească un partener la fel de interesant ca el însuşi. 

Peşti

Partenerii potriviţi sunt Scorpion, Rac şi Fecioară. Peştii sunt persoane sensibile şi au nevoie de un partener puternic, care să îi ajute să supravieţuiască tuturor dificultăţilor. 

Sursa :