3 semne ale unui suflet pierdut

Sufletele pierdute sunt ale acelor oameni, care au o viață blocată spiritual. Din anumite motive, ei s-au salvat de sentimentul iubirii nelimitate, care și este motivul suferinței, mâniei și tristeții lor. Drept urmare, viața unui suflet pierdut devine insuportabilă.

Pentru a învăța o lecție de viață, fiecare din noi trebuie să treacă prin multe încercări. Dar în cazul sufletelor pierdute, eșecurile nu se mai termină niciodată. Dacă vrem să-i ajutăm, trebuie să manifestăm simpatie față de ei, nu ostilitate și furie.

Iată câteva din cele mai neplăcute calități ale sufletelor pierdute și cum putem să-i ajutăm:

1. Mintea închisă

De regulă, sufletele pierdute nu acceptă alți oameni  cu alte opinii în viața lor. Sinele superior al unei persoane este plin de acceptare și iubire. Dacă cineva blochează în mod special dragostea emanată de acest sine superior, atunci nu va putea oferi nimănui dragostea necondiționată.

Cum putem reacționa în acest caz?

Dacă simțim că persoana care are sufletul pierdut reacționează violent față de alți oameni, îi spunem cu amabilitate și atenție ce ne supără și schimbăm subiectul discuției.

2. Repetarea greșelilor

Mereu trecem peste o mulțime de încercări până căpătăm experiența necesară vieții. Sufletele pierdute repetă din nou și din nou aceleași greșeli. Nu există oameni perfecți. Toți facem greșeli. Totuși, în cazul sufletelor pierdute repetarea greșelilor este foarte dureroasă și poate duce la un sentiment etern al suferinței personale.

Cum putem reacționa în acest caz?

Trebuie să înțelegem că un suflet pierdut își rupe toate legăturile cu Universul și nu mai înțelege modul în care trebuie luate deciziile bazate pe iubirea de sine. Sufletele pierdute uită cum trebuie să aibă grijă de sine. Nu trebuie să îi judecăm, dar să îi acceptăm așa cum sunt și să-i iubim.

3. Reacția de protecție

Sufletele pierdute acționează ascultând de ego-ul lor, dar nu de eul superior. Din cauza acestui egoism, acești oameni mereu simt nevoia să-și apere pozițiile și mereu cred că ei au dreptate și sunt mai bine informați decât alții.

Cum putem reacționa în acest caz?

Să-i acceptăm! Să nu ne certăm cu ei, chiar dacă sfaturile noastre erau bune, iar ei oricum nu le acceptă. Trebuie să ținem minte că sufletele pierdute își blochează reperul interior.

A avea de a face cu un suflet pierdut nu este tocmai cea mai plăcută experiență. Ar fi frumos să nu uităm că fiecare din noi avem propria noastră cale în acest Univers. Chiar dacă simțim că avem o chemare înaltă față de ei, sufletele pierdute încă mai aleg calea limitărilor. Trebuie să fim de partea adevărului, dar nu putem să luăm asupra noastră responsabilitatea gândurilor și acțiunilor altor oameni.