3 secrete puternice ale iubirii divine

Tot ceea ce experimentăm într-o relație romantică nu este o coincidență. Relațiile ne oferă cea mai mare plăcere, dar și cea mai mare durere din viață. În relație ne întâlnim cu cea mai mare oportunitate de creștere spirituală. Tot ceea ce experimentăm într-o relație romantică nu este o coincidență.

Pentru că toate sunt opera unor forțe divine. Putem să demonstrăm acest lucru? Probabil că nu, dar dacă avem sentimente, credință și experiență personală în dragoste, ce altă dovadă mai trebuie?

Ce este iubirea divină? Apare chiar în momentul în care scapi de toate restricțiile care împiedică deschiderea inimii tale către o altă persoană. Iubirea divină este atunci când iubești necondiționat pe cineva. Iubirea divină este o putere extraordinară și eternă.

Energia dintre tine și ființa dragă ție poate fi simțită de toți. Acesta este motivul pentru care un sentiment de iubire de sine este atât de important, căci te ajută să găsești un partener potrivit și să formezi o relație bună. Conceptul „divin” are mai mult o tangență cu înțelegerea energiei.

Energia iubirii pe care o simți pentru o altă persoană este eternă, dar, din păcate, așa este și energia furiei, a urii, a resentimentelor. Ce fel de energie vrei să ai în relația ta? Iată câteva semnificații ale iubirii divine în contextul relațiilor romantice:

1. Relația voastră se bazează pe providența divină.

Se spune că anume îngerii muncesc foarte mult pentru a vedea doi oameni împreună. Oricare ar fi istoria, cert este că sunteți împreună și vă iubiți enorm. Prin providența divină se are în vedere că persoana dragă din viața ta este atrasă de tine, de sufletul tău, de dorința de a crește și a găsi liniștea alături de tine.

Toate persoanele cu care ai avut relații anterioare au fost doar niște lecții de viață. Orice relație este un dar și obții cele mai multe cunoștințe atunci când ești într-o relație distructivă, cu condiția să nu rămâi obsedat de furia ta. Acesta este motivul pentru care iertarea este la fel de importantă ca și a rămâne optimist atunci când lucrurile nu mai merg la fel de bine.

2. Chiar și cele mai rele relații sunt divine.

De aceea nu mai trebuie să dai vina pe fosta persoană din viața ta pentru tot ce ți se întâmplă. Poate că viața ta personală a fost distrusă: ai fost înșelat, trădat, abandonat, folosit. Fiecare om a avut inima distrusă măcar odată în viață.

Dar inimile anume că au nevoie de cineva care să le frângă și să permită iubirii adevărate să locuiască în ele. De aceea, toate aceste încercări în dragoste urmăresc un singur scop divin: dezvoltarea ta spirituală. Nu trebuie să acuzi pe nimeni pentru eșecurile tale în dragoste, pentru că doar tu vei avea de pierdut.

Iartă persoana care te-a trădat și fii responsabil pentru tine, pentru că ai fost și tu complice în acea relație. Vei simți ce este iubirea divină doar atunci când vei permite să ieși din trecut, să ierți și să mergi mai departe. Da, nu va fi ușor, dar așa te vei descoperi pe tine însuți. Lasă voia divină să te cunoască. Deschide inima și acceptă tot ce ți se întâmplă.

3. Iubirea divină onorează puterea ta interioară.

Din păcate, mulți consideră că iubirea trebuie căutată undeva în afara noastră. De aceea și există atât de mulți oameni singuri. Adevărul este că tot de ce ai nevoie este deja în interiorul tău. Pe măsură ce vei începe să te cunoști, să dezvolți principiul divin masculin sau feminin, vei atrage persoana potrivită cu care să formezi relația potrivită.

Conectează-te cu interiorul tău și întărește această legătură. Păstrează un echilibru dintre energia masculină și cea feminină, dezvoltând o energie opusă celei care deja domină în tine. Contribuie la stabilirea păcii și armoniei interioare. Ascultă și respectă tot ceea ce îți spune energia ta interioară, pentru că ea e cea care te va ghida doar spre rezultate pozitive.

Toate relațiile sunt divine într-un fel sau altul. Toate sunt inspirate de la puterile superioare. Învață unul de la celălalt, iar sufletul tău va avea o mare șansă să crească în intensitate. Dragostea divină face posibilă depășirea tuturor obstacolelor cu care te vei confrunta la un moment dat.

Ea va menține în același timp sentimentele de pace, dragoste, respect și afecțiune pentru persoana dragă. Toate lucrurile frumoase te vor face o persoană corectă, împlinită și completă. Ești perfect așa cum ești și asta și este recunoașterea divină. Fiecare relație romantică din viața ta este o călătorie importantă a sufletului tău spre cunoaștere. Vei ajunge să fii o persoană integră.