fb

Psihologii recomandă – iată 3 secrete pe care cuplurile fericite nu ți le vor spune niciodată

Dorești o modalitate ușoară de a adăuga o notă distractivă, picantă în intimitatea relației tale?

Gândește-te la câteva secrete cunoscute doar de voi doi. De ce? Pentru că cuplurile care au secretele lor sunt mai aproape unul de celălalt. Iată câteva modalități prin care vă puteți aminti reciproc că sunteți speciali și îndrăgostiți:

1. Sărbătoriți ocaziile speciale: ziua în care v-ați cunoscut, primul sărut, prima întâlnire, când ați început să fiți împreună sau când ați aflat că ești însărcinată. Este important ca nimeni altcineva să nu știe ce sărbătoriți. Apropierea este oferită de ritualul vostru secret.

Acest lucru vă amintește de ce v-ați îndrăgostit unul de celălalt. Nu este minunat când soțul îți spune: „Îți amintești…”, iar pe fața îți apare un zâmbet știind că sunteți împreună?

Sărbătorirea acestor ocazii vă crează și mai multe amintiri plăcute.

2.Vorbiți în limbajul vostru, chiar și în public: nu ezitați să vă spuneți cum doriți, chiar dacă ceilalți sunt iritați de „ursuleț”, „puișor”, „iepuraș”…Astfel demonstrați că vă cunoașteți mai bine decât oricine și nu vă rușinați să vă arătați că vă iubiți așa cum sunteți.

Ați putea inventa tot felul de cuvinte și expresii pe care le cunoașteți doar voi. De exemplu, unul dintre voi este deja obosit de plimbările în compania prietenilor și vrea acasă. Găsiți un mod de a înțelege acest lucru fără ca prietenii să-și dea seama.

3. Nu vă afișați toată viața pe internet. Înainte de a posta toate detaliile intimității voastre, întreabă-te ce este mai important – relația voastră sau aprobarea persoanelor de pe rețelele sociale?

Psihologii explică – atunci când oamenii își împărtășesc prea mult viața, de fapt se simt nesiguri de relațiile lor. Dacă este și cazul tău, atunci ai nevoie de mai mult timp petrecut împreună cu partenerul. Trebuie să fii prea ocupată cu realitatea pentru ca să te gândești la modul în care arată relația ta pe internet.

via: postimees.ee