3 pași care te vor face să rupi ciclul karmic și să mergi mai departe

Mulți dintre noi fac aceleași greșeli în viață. Ajungem la un moment dat și înțelegem că ne găsim în situații dureroase similare și ne confruntăm cu probleme similare. Cel mai surprinzător lucru este că, cu cât fugim mai mult de anumite lucruri, cu atât ne ciocnim de ele mai des.

Acest fapt indică că avem de-a face cu un ciclu karmic, motiv pentru care nu este atât de ușor să scăpăm de el. Fie că este vorba despre o relație cu o persoană, fie că e despre relațiile cu oameni diferiți, totul se încheie întotdeauna la fel. Nu de puține ori ți s-a creat impresia că trăiești și experimentezi un deja-vu din nou și din nou și te regăsești în situații practic identice.

Ai impresia că trebuie să înveți o lecție bună de viață pentru a merge mai departe. Dar care este aceasta? Ce rost ar avea o nouă provocare în care să cazi din nou și să treci iar prin toate suferințele? De fapt, ce este un ciclu karmic? Este modelul care se repetă, conceput pentru a ne învăța o anumită lecție de viață.

Pe măsură ce sufletul trece prin fiecare zi a vieții, el acumulează o datorie karmică care trebuie plătită în viața următoare. Acesta este motivul pentru care în viața ta apar modelele repetate. De îndată ce le observi și le vei descifra, vei înțelege în ce constă acest ciclu karmic.

Ce este o relație karmică?

Ea nu mereu poate fi una romantică, alături de partenerul ideal. O relație karmică poate fi și relația cu prietenii, colegii, părinții. Ideea este că, indiferent de modul în care fugi și eviți aceste relații, ele te vor urmări. Pentru a ieși din acest ciclu karmic repetitiv, fie că sunt relații sau situații, trebuie să încerci să înțelegi de ce intri în ele.

Deseori acest lucru li se întâmplă celor empatici, iar aceștia atrag oameni care nu sunt empatici. Cum ai putea sparge acest ciclu karmic?

Învață să recunoști situațiile karmice

Doar atunci când vei analiza cu atenție relația și situația actuală, vei putea înțelege mai profund de ce aceste probleme apar din nou în viața ta. Vei simți că ești blocat în această situație karmică.

Învață să te iubești

Acceptarea de sine este o practică foarte importantă. Trebuie să înveți ca în toate aceste relații karmice să te alegi mai întâi pe tine și să începi să te iubești. Ceea ce doresc alții este ultimul lucru care ar trebui să te intereseze și să te facă să te îngrijorezi. Trebuie să te alegi pe tine, să te iubești pe sine. Până nu vei face acest lucru și nu vei renunța la nevoile celorlalți, nu vei rupe ciclul karmic.

Ai încredere în intuiția ta

Intuiția este cel mai important consilier și sfătuitor din viața ta, în care poți avea totală încredere. Nimeni din întreaga lume nu știe mai bine ce vrei. Ce îți dorești cu adevărat, ce nu ai accepta niciodată și ce anume nu-ți place. Învață să ai încredere în intuiția ta și nu vei da greș niciodată.