3 motive pentru care femeile puternice niciodată nu acceptă mai puțin, chiar dacă sunt singure

Femeile puternice nu s-au născut puternice. Ele au dobândit această trăsătură, trecând prin nenumărate greutăți, încercări, eșuări, etc., care le-au ajutat să înțeleagă mai profund viața și să devină mai rezistente. Puterea spiritului lor este binemeritată, iar acest fapt este, fără îndoială, demn de admirație.

Mai mult de atât, trecând de sine stătător prin atâtea probe ale soartei, ele și-au contemplat competențele și posibilitățile, înțelegându-și adevărata valoare. De-acum înainte, ele nu vor mai permite nimănui să le rănească sau să le folosească, pentru că ele se iubesc, se respectă și își doresc doar binele. Din același motiv, ele nu acceptă niciodată mai puțin decât merită cu adevărat. Indiferent dacă sunt într-o relație sau singure, ele își cunosc prețul și nu se vor lăsa mințite.

Există câteva moduri prin care ele fac acest lucru. Anume despre ele vă relatăm aici:

Ele au o stimă de sine sănătoasă

Datorită faptului că ele au în spatele lor o experiență complexă și deloc simplă, ele au înțeles că pot face față oricărei situații care li se va întâmpla. Ele au înțeles că pot avea încredere absolută în propriile forțe și că ele își sunt cele mai bune și apropiate prietene. Mai mult de atât, datorită acestei percepții blânde a propriei personalități, ele au încetat să-și critice fiecare imperfecțiune a corpului, în sfârșit, acceptându-se în mod exhaustiv. Ele știu că sunt frumoase, inteligente și puternice. Firește că ele nu vor tolera pe nimeni și nimic, care ar îndrăzni să le zdruncine acest echilibru psiho-emoțional.

Ele știu ce-și doresc de la viață și nu ascund asta

Majoritatea dintre ele au obișnuința de a-și contempla profund și detaliat personalitatea. De aceea, ajungând la o vârstă destul de tânără, ele sunt deja totalmente competente nu doar să-și conștientizeze, ci și să-și comunice deschis și transparent toate dorințele și necesitățile. Ele nu se simt deloc jenate să o facă, pentru că își dau seama că vocea lor contează și deci – trebuie auzită!

În afară de aceasta, ele sunt întotdeauna dornice să coopereze, ajutându-i pe alții să facă același lucru și contribuind la formarea unor relații interumane de calitate. Ele sunt suficient de curajoase, pentru a-și afișa partea umană, partea vulnerabilă din ele. Anume în asta se ascunde puterea lor!

Ele știu să contrazică pe alții într-un mod amabil, rațional și pacifist

Femeile puternice știu că fiecare om are propriile convingeri, păreri și necesități, care nu trebuie neglijate, sau dimpotrivă – atacate. Ele mai știu și că, în momentul în care apare un conflict, ele trebuie să ajungă la adevărul lor fără a răni sentimentele unui alt om.

Ele își transmit și își explică intenția într-un mod cât se poate de amabil, rațional și pacifist. Din acest motiv, mesajul lor este de cele mai dese ori perceput cu succes, iar ele izbutesc să-și atingă scopurile fără a călca peste cadavre.

Daniela M.