3 motive de ce alături de tine nu este bărbatul potrivit

Femeile au atins egalitatea de mulți ani deja, dar asta cumva le-a jucat și o mare farsă. Bărbații s-au relaxat. Nu mai simt nevoia să apere pe nimeni, să ajute pe nimeni. Sunt gata să cedeze mult prea ușor. Iată ce greșeli fac femeile în legătură cu toate acestea:

1. Nu sunt gata să primească în viața lor o iubire sinceră și adevărată

Sunt trei lucruri de care un bărbat are nevoie ca de aer: încrederea, recunoștința și sentimentul de aparținere. Un bărbat îndrăgostit este gata să îi ofere foarte multe femeii sale iubite, doar că femeia primește toate acestea ca pe ceva firesc. Trebuie să învețe să îi mulțumească, să îl asculte, să aibă încredere în el.

2. Sunt insistente

Femeile își pun scopuri și fac orice ca să le atingă. Uneori sunt prea insistente în realizarea planurilor. Ce ar fi dacă ar lăsa bărbatul să preia inițiativa? Să îl lase pe el să fie cel care decide și ia decizii.

3. Sunt indiferente

Nici un bărbat adevărat nu își dorește alături de el o femeie fără interese sau scopuri. Dar nici nu își dorește o femeie care mereu ia doar ea decizii, plătește peste tot, își permite orice. Atunci, bărbatul ce loc ar ocupa în viața unei astfel de femei?

Femeile ar trebui să fie dezinhibate, să se simtă libere și fericite. Să lase dragostea să intre în casa sufletului lor, să primească flori și iubire, atenție și grijă. Să accepte orice fel de grijă din partea bărbatului iubit. Să îl vadă pe el în oglinda vieții ei și să îi accepte dragostea cu toată ființa.

Gândurile să li se unească într-un singur gând, visele să li se împletească într-un singur vis. Și să găsească împreună în inimile lor răspunsurile unei vieți reușite și fericite.

Sursa :