3 modalități înțelepte să arăți omului de alături că-l iubești cu adevărat (fără cuvinte)

Firește, există un milion de modalități cu ajutorul cărora poți să demonstrezi cuiva că-l iubești. Iată însă trei dintre ele, care m-au ajutat personal să iubesc înțelept și conștient, demonstrând această emoție în cel mai sincer mod. E simplu, dar atât de important:

1. Folosește orice posibilitate

Primim ceea ce oferim. Dar atunci când oferim ceva, nu trebuie să așteptăm nimic în schimb. Oferim fără motive anume – aceasta și este iubire necondiționată.

Nu iubi, doar ca să fii iubit. Pur și simplu iubește pentru că simți asta. Folosește orice posibilitate, pentru a-i demonstra omului drag iubirea ta imensă.

Conștientizând că viața este scurtă, înțelegem că uneori nu reușim să arătăm celui de alături adevăratele emoții pe care le simțim pentru el. După regretăm. De ce să nu spunem la timp, să nu demonstrăm la timp?

2. Încetează să critici

Critica este antiteza iubirii. Din păcate, ea există în fiecare din noi. Suntem predispuți să criticăm, e un virus al societății. Dar pentru a-i demonstra omului drag că-l iubim cu adevărat, trebuie să încetăm să criticăm cuvintele și gesturile acestuia.

Permite-i omului de alături să fie el însuși, cel adevărat. Încetează să judeci, încetează să vrei să schimbi. Rezultatul te va uimi.

3. Iubește-te cu adevărat

Dragostea față de alții nu poate să vină din gol. Pentru început trebuie să te iubești pe tine. Nimeni nu va dori să fie iubit, în detrimentul său.

Este important să fii gata să oferi, dar și să primești o dragoste mare. Pentru asta trebuie să te respecți, să te iubești și să ai grijă de visurile tale.

Sursa :