3 indicii care demonstrează că îți cunoșteai partenerul în viața precedentă

Uneori, cunoscând oameni alături de care ne simțim extrem de confortabil, de parcă ne-ar fi fost prieteni toată viața, îi numim speciali. Totuși, dacă ar fi să ne explicăm această conexiune specifică ne-am da seama că lucrurile au o origine mult mai profundă și nu pot fi interpretate ca o simplă coincidență.

Adevărul e că atunci când doi oameni purtători a unei capacități energetice diferite se simt bine, această legătură spirituală dintre ei are o istorie mult mai depărtată de momentul în care aceștia cred că s-au cunoscut.

Iată care sunt indiciile care demonstrează că îți cunoșteai partenerul încă în viața precedentă:

1. Alături de el pierzi controlul asupra timpului

Unul dintre cele mai evidente indicii că vă cunoașteți mult mai mult decât sunteți conștienți de acest fapt este că timpul trece într-un mod specific când sunteți împreună.

Totul e aproape insesizabil de rapid. Nu vă mai dați seama cu cât timp în urmă v-ați văzut și cât o să mai stați. Timpul devine o materie tabu în percepția voastră.

2. Alături de el te simți ACASĂ

Atunci când vă priviți, totul revine la locul potrivit. Viața ta plină de zbucium își recapătă armonia și astfel treci într-o profundă stare de confort și stabilitate.

Nu e vorba de atmosfera lăuntrică pe care ți-o dăruiește o relație îndelungată, cu el simțeai același lucru de la bun început.

Această conexiune se trage încă din cealaltă viață și nu poate fi confundată cu nimic. El e casa ta, chiar dacă vă aflați la mii de kilometri unul de celălalt.

3. Vă potriviți perfect

Indiciul fundamental în acest sens, este faptul că în prima clipă când v-ați cunoscut ați găsit limbă comună. Deși interesele voastre nu erau identice, comunicarea mergea foarte bine, fără a fi împovărată de incomoditate sau neînțelegeri. Caracterele voastre sunt foarte compatibile!

Sursa :