3 calități care pot ajuta orice femeie să devină atractivă emoțional

Nu există o formulă certă, cu ajutorul căreia orice relație să aibă succes în contextul raportului emoțional dintre parteneri. Orice cuplu e format din două personalități diferite, care au în spatele lor propria istorie. Fiecare actor al relației trăiește anumite schimbări spirituale constante, iar odată cu acestea, se schimbă și expectanțele pe care le avem de la un partener sau altul.

Dar în pofida tuturor provocărilor, dubiilor și neclarităților pe care le experimentăm într-o relație, un lucru rămâne cert – fericirea nu poate fi construită doar pe fundamentul atracției fizice.

Deosebit de important e să simțiți o atracție spirituală față de partener/ă, care vă va facilita armonia și în vremurile bune, și în cele mai puțin bune.

În acest context, am pregătit top 3 calități psiho-emoționale ale unei femei, care sunt atât de importante pentru bărbați!

Încrederea în sine

Din păcate, în lumea contemporană, dedicată promovării unor idealuri de frumusețe supraumane și editării exhaustive a imperfecțiunilor de pe fotografii, nu este ușor să găsești o femeie, care să se simtă, cu adevărat, autosuficientă și satisfăcută de personalitatea și aspectul ei fizic.

Din acest motiv, o femeie care nu se îndoiește de frumusețea și sexualitatea ei, rămâne a fi extrem de atrăgătoare pentru bărbați.

Capacitatea de a asculta

Se consideră că un bărbat ar trebui să poată asculta o femeie, dar această regulă funcționează și în sens invers. Doar bărbații știu cât de greu le vine, uneori, să se deschidă reprezentantelor celuilalt gen, din cauza stigmei masculinității, care este atașată de genul lor.

Iată de ce când un bărbat ia  decizia de a se deschide, el are nevoie de o persoană care să-l asculte și în care să poată avea încredere. O femeie care este predispusă să ia concluzii pripite, care aduce fiecare conversație la propria ei persoană, sau își întrerupe interlocutorul, nu va face nimănui o impresie plăcută.

Dorința de a trăi cu prezentul

Obișnuim să ne analizăm constant trecutul și să ne facem griji pentru viitorul nostru, uitând de viața pe care o trăim aici și acum. În relații, este deosebit de important ca partenerii să nu fie atașați de poverile trecutului lor.

Persoanele echilibrate emoțional nu vor iniția conversații interminabile despre fostul/fosta și nu se vor plânge de trecutul lor dificil.

Da, trecutul ne învăță lecții valoroase. Dar odată ce le-am asimilat, trebuie să mergem înainte. Întotdeauna!

Sursa :