fb

27 citate inspiraționale spuse de cele mai influente femei ale lumii

Dacă întrebi pe cineva să-ți spună care sunt cei mai influenți oameni din lume, cel mai probabil vor da nume de bărbați: lideri mondiali, oameni de afaceri și oameni de știință. Dar cum rămâne cu femeile?

Aceste citate motivaționale, spuse de cele mai influente femei din toată lumea, te vor ajuta să realizezi că femeile sunt la rândul lor capabile de multe lucruri uimitoare.

1. „Sunt mereu ocupată. Probabil, acesta este principalul motiv pentru care întotdeauna sunt bine.“ – Elizabeth Cady Stanton, activistă socială.
2. „Diferența dintre oamenii de succes și ceilalți este cât de mult timp petrec pentru a se plânge.“ – Barbara Corcoran, femeie de afaceri.
3. „Întotdeauna am crezut că mai rău decât lipsa unui obiectiv poate fi doar lipsa hotărârii.“ – Mia Hamm, una dintre cele mai populare jucătoare de fotbal american din anii 1990.
4. „Mulți oameni se tem să spună ceea ce doresc. De aceea, ei niciodată nu primesc asta.” – Madonna.
5. „Oameni precauți și prudenți depun mult efort pentru a-și menține reputația, de aceea aceștia nu sunt în stare să facă schimbări dramatice.“ – Susan B. Anthony, luptătoare pentru drepturile civile ale femeilor.
6. „Liderul este omul care este urmărit de oamenii care îl doresc. Super liderul este omul ascultat de oameni care nu-l doresc.” – Rosalynn Karter, soția președintelui american Jimmy Carter.
7. „Nu te teme de ceea ce nu știi. Necunoașterea ta poate fi în avantajul tău„.- Sara Blakely, prima femeie miliardar.
8. „Succesul nu vine singur. Acesta trebuie să fie dobândit.” – Beyonce, cântăreață.
9. „Creați-vă propria scânteie ca apoi într-o zi aceasta să se transforme într-o flacără a posibilităților.“ – Golda Meir, politician și om de stat, prim-ministrul al Israelului.
10. „Trebuie să credem că am fost creați pentru ceva special, iar acest lucru trebuie să fie atins cu orice preț.“ – Marie Curie.
11. „Cel mai dificil lucru este să acționezi. Restul depinde de perseverență.” – Amelia Earhart, aviator, scriitoare.
12. „Când o ușă se închide, alta se deschide. Dar, de multe ori ne uităm atât de mult la ușa închisă încâ nu vedem noua cale care este deschisă pentru noi.” – Helen Keller, autoare, lector și activistă.
13. „Dacă nu faci greșeli pe parcursul drumului tău, atunci nu pleci nicăieri.“ – Sallie Krawcheck, una dintre cele mai cunoscute femei de pe Wall Street.
14. „ Scopul nu constă în a deveni perfectă, ci în a deveni autosuficientă.“ – Jane Fonda, actriță, model, scriitoare și producătoare.
15. „Fii atent la critică, dar nu lua totul aproape de inimă. În cazul în care critica este constructivă, ține cont de ea. Dacă nu, uită de ea.” – Hillary Clinton, politician.
16. „Când vorbim – ne temem ca cuvintele noastre să nu vor fi auzite sau să nu fie pe placul celorlați. Când suntem tăcuți, ne este frică și mai mult. Prin urmare, este mai bine să vorbim.” – Audrey Lordi, poetă.
17. „Alegerile noastre ne caracterizează mult mai mult decât aptitudinile și abilitățile pe care le deținem.“ – J.K.Rowling, scriitoare.
18. „Perspectivele tale se dezvoltă în funcție de curajul tău.“ – Anaïs Nin, autoare.
19. „Nu e vorba de absența fricii, ci de depășirea ei. Uneori, trebuie doar să riști și să crezi în succesul său.” – Emma Watson, actriță.
20. „Îndoielile ucid. Trebuie doar să știi cine ești și ce reprezinți.”- Jennifer Lopez, cântăreață.
21. „Prefer să regret ceea ce am făcut decât să regret ceea ce nu am făcut.“ – Lucille Boll, actriță.
22. „Dacă nu-ți place drumul pe care mergi, construiește-ți o nouă cale.” – Dolly Parton, cântăreață de muzică country si actriță.
23. „Mi-a luat prea mult timp pentru a obține dreptul de vot, iar acum când îl am, nu voi păstra tăcerea.“ – Madeleine Albright, prima femeie secretar de stat.
24. „Fă un pas din trecutul de care ești dependentă. În viitor, contruiește ceva de calitate.”- Oprah Winfrey, gazdă TV, actriță, producătoare, activistă.
25. „Una dintre metodele care vă va permite să vă mențineți tinerețea – întotdeauna faceți lucruri pe care nu le puteți face pentru a învăța în mod constant ceva.“ – R. Ruth, scriitoare.
26. „Învață din greșelile altora. Nu ai prea mult timp să le faci singură.”- Eleonor Roosevelt, activistă, soția președintelui SUA.
27. „Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită.“ – Coco Channel, designer de modă.