fb

25 de gânduri înțelepte spuse de Monica Belluci care te vor face să te privești cu alți ochi

Monica Belluci – actriță și fotomodel italian, care a cucerit inima multor bărbați. Pe lângă frumusețea naturală care și-a păstrat-ode-a lungul anilor, această femeie dă dovadă de un caracter puternic și de o ambiție de nedescris. Gândurile sale te vor motiva să rămâi femeie în orice circumstanță și să fii demnă, puternică și niciodată să nu te dai bătută în fața acestei lumi nebune.

 1. Cred că timpul distruge totul. Luaţi un măr frumos, roşu. După o vreme se zbârceşte şi se umple de viermi, la fel cum se întâmplă cu noi toţi.
 2. Tenul superb este un lux pe care îl merităm.
 3. Un trup frumos devine viu şi interesant numai când e locuit.
 4. Când oamenii divorţează este o mare tragedie. În acelaşi timp, dacă rămân împreună, poate fi mai rău.
 5. Corpul meu este atât de impotant pentru mine – faţa mea, braţele mele, picioarele mele, mâinile mele. Folosesc orice pot pentru ele.
 6. Feminitatea este foarte importantă pentru mine. Ea înseamnă frumuseţe. Nu are de-a face cu frumuseţea genetică, ci cu cea dobândită. E ca şi cum feminitatea se reflectă asupra chipului şi corpului tău în funcţie de ce ai trăit şi experimentat.
 7. După mine, e o prostie, fiind tânără și frumoasă, să devii o piesă de decor a unui bogătaș și să te consumi doar în  petreceri. Frumusețea ar trebui să ne ajute să găsim armonia, iubirea și sensul în această lume nebună.
 8. Cunoştințele umane în sfera tehnologiei au crescut semnificativ — dar nu şi în sfera sentimentelor.
 9. Frumusețea devine vie și interesantă atunci când este ascunsă sub îmbrăcăminte.
 10. Nu înțeleg femeile care afirmă că dorințele bărbaților le umilesc. Eu cred că ele, pur și simplu, nu sunt în armonie cu sine.
 11. Eu le spun mereu fetelor tinere: „Învață să-ți iubești corpul!”. La urma urmei, ideal nu există și este clar că femeile cu forme apetisante, nu sunt mai puțin atrăgătoare decât cele slabe. Trebuie doar să înveți să te accepți așa cum ești.
 12. Confortul interior este asigurat nu de felul în care arăți la exterior, ci de felul în care te simți în interior.
 13. Frumusețea este  cu adevărat o forță, doar atunci când știi cum să o folosești. E ca și cum ai avea un  Ferrari, dar nu știi să-l conduci — ea nu-i de nici un folos.
 14. Nu contează cât de puternică este femeia, ea oricum așteaptă un bărbat mai puternic decât ea. Și nu pentru a o priva de libertate, ci pentru a-i da posibilitatea să fie slabă.
 15. Nouă nimic nu ne aparține, nici soții și nici copiii. Suntem capabili doar  să împărtășim ceva cu oamenii dragi.
 16. Omenirea poate să-i ierte omului inteligența, talentul, dar frumusețea — niciodată.
 17. Femeia poate iubi așa, ca și cum nu va pleca niciodată. Dar s-ar putea să vină o zi când va pleca ca și cum nici nu te-ar fi iubit  niciodată.
 18. Frumusețea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este, sau atunci când nu există nimic în afară de frumusețe.
 19. Pentru mine să îmbătrânesc – înseamnă să devin mai bună.
 20. Pentru nimic în lume nu-mi doresc să am din nou 20. Acum sunt mai fericită decât atunci, pentru că la acea vârstă, noi abia începem să ne autocunoaștem, încercăm  să  ne dăm  seama ce vrem să fim, suferim din cauza lipsei de încredere în sine. Acum știu exact ceea ce vreau și ceea ce nu vreau.
 21. Iubirea trăiește numai în cazul în care există respect reciproc și libertate. Dorința de a poseda – este absurdă.
 22. Cineva mi-a spus că toți artiștii au în interior ”Frumoase Adormite” și de fiecare dată când joacă un rol, una din aceste frumuseți se trezește. În interior, avem totul. Trebuie doar să vedem asta.
 23. Cred că avocaţii sunt nişte incredibili actori. Îţi imaginezi cât de mult trebuie să joace teatru în fiecare zi?