fb

22 de cugetări fascinante spuse de Audrey Hepburn care îți vor reformula moralitatea!

Audrey Hepburn este considerată și în prezent un model al frumuseței și eleganței. Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare, iar stilul vestimentar al ei continuă să fie popular în rândul femeilor și în ziua de azi.

Toate ideile și gândurile sale  pe care le-a împărtășit ani la rând ne demonstrează faptul că a fost o femeie demnă, inteligentă și înțeleaptă.  Pentru că ne pasă de tine îți aducem cele mai stilate gânduri care te vor face să te iubești și să te respecți.

Viaţa este făcută pentru a fi trăită. Dacă tot trebuie să te întreţii, ai face bine să găseşti o cale în viaţă ce promite a fi interesantă şi să nu stai degeaba, minunându-te de tine însăţi.

Poţi afla mai multe despre o persoană din ceea ce spune ea despre ceilalţi decât din ceea ce spun ceilalţi despre ea.

Frumuseţea unei femei nu este în estetica feţei, ci adevărata frumuseţe a unei femei se reflectă în sufletul ei. Sunt atenţiile pe care le face cu dragoste, pasiunea pe care o arată.

Pentru a avea un păr frumos, lăsaţi un copil să-şi treacă degetele prin păr o dată pe zi.

Lucrurile cele mai frumoase, acelea care te vor face fericit, sosesc în vârful picioarelor, în mare linişte şi aşteaptă răbdătoare să le bagi în seamă.

Oamenii, mai mult încă decât lucrurile, au nevoie de a fi restabiliţi, reanimaţi, recuperaţi şi iertaţi; nu excludeţi niciodată pe cineva pentru totdeauna.

De ce să te schimbi? Fiecare persoană are stilul ei. Odată ce tu ţi l-ai găsit, păstrează-l.

Pentru a avea o siluetă fină, împărţiţi-vă prânzul cu cei căroră le este foame.

Lucrurile bune nu-ţi cad pur şi simplu în poală. Dumnezeu este generos, dar aşteaptă să faci tu primul partea ta.

Dragostea nu are nimic a face cu ceea ce primeşti, sau te aştepţi să primeşti, ci cu ceea ce dăruieşti, adică totul.

Când nu mai ai pentru cine să faci o ceaşcă de ceai, când nu mai are nimeni nevoie de tine, atunci cred că viaţa s-a terminat.

Femeile pot fi curtate în o mie de feluri, poate chiar mai mult, dar există un fel de a face curte care trece dincolo de săruturi şi priviri: respectul.

Amintiţi-vă, dacă aveţi nevoie de o mână de ajutor, veţi găsi întotdeauna una la capătul braţelor voastre. Pe măsură ce creşteţi, veţi descoperi că aveţi două mâini, una ca să vă ajute şi una ca să ajutaţi pe ceilalţi.

Frumuseţea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, în siluetă sau în de felul de a se coafa. Frumuseţea unei femei trebuie să se vada prin ochii ei, pentru că este poarta care duce la inimă, locul unde dragostea rezidă.

Am decis, încă de la o vârstă fragedă, să accept viaţa necondiţionat. Nu am aşteptat niciodată ca ea să facă ceva special pentru mine, totuşi se pare că am realizat mai mult decât mă aşteptam. Majoritatea timpului mi s-au întâmplat lucruri fără să le fi căutat eu.

Viaţa mea nu este din teorii sau formule magice. O parte este instinct, o parte bun-simţ. Logica îmi este şi ea utilă, şi am dobândit-o din tot, şi de la toţi, de la mama, care m-a pregătit să fiu balerină, din revista Vogue, din întâmplările vieţii şi din legile naturii şi ale sănătăţii.

Pentru a avea ochi frumoşi, uită-te după ce e bun în alţii; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ţinută, mergi cu convingerea că nu eşti niciodată singură.

Machiajul nu poate decât să te facă frumoasă pe exterior, însă nu ajută dacă pe interior esti urâtă. Poate doar dacă îl mânânci.

Iubesc oamenii ce au capacitatea de a mă face sa râd. De fapt, lucrul care îmi place cel mai mult este sa râd. Râsul vindeca o multitudine de afecțiuni. Este probabil cel mai important lucru pe care îl poate deține o persoană.

Exista o singură diferență între o viață lungă și o cină reușită. La cină, lucrurile dulci sunt servite ultimele.

Nu îmi iau viața în serios, însă iau în serios ceea ce fac în viață.

Alege-ți o zi pe care să o savurezi la maxim, așa cum este ea. Bucură-te de oameni așa cum sunt… Se pare că trecutul m-a ajutat sa apreciez prezentul, pe care nu vreau să îl pierd gândindu-mă la viitor.