17 lucruri împărtășite de oamenii cu multă experiență

1. Dacă nu ești satisfăcut de situația în care te afli, înfruntă lucrurile. Poți alege să faci ceva sau să accepți. În caz contrar, ești doar un copil plângăcios.

2. Începutul este cea mai dificilă parte, dar chiar dacă eșuezi, vei crește doar din faptul că ai încercat.

3. Judecă oamenii după interacțiunea ta cu ei, nu după vorbele spuse de alții.

4. Asumă-ți responsabilitatea pentru greșelile tale. Este dificil, dar oamenii te vor respecta pentru maturitatea și sinceritatea ta.

5. Când îți dorești ceva, nu te mulțumi cu mediocritatea. Dă tot ce ai.

6. Obsesia față de trecut este cea mai proastă cale de a-ți irosi timpul.

7. Încearcă să rezolvi o problemă înainte de a fi iritat de propria persoană. Uneori este vorba doar despre o greșeală nesemnificativă și nu trebuie să te cerți pentru că ai greșit.

8. Începe o conversație cu oricine și oricând îți dorești. Ai putea întâlni oameni interesanți.

9. Uneori este mai bine să nu-ți pese, în loc să te stresezi constant și să exagerezi de la nimicuri.

10. Nu-ți crea singur problemele și nu încâlci lucrurile în capul tău. Renunță.

11. Indiferent de cât de talentat, perseverent și cât de bine îți planifici viitorul, cel mai mic detaliu te poate arunca de pe pistă. Așadar, creează-ți planuri și obiective de rezervă, care vor avea alte planuri de rezervă. Și, cel mai important, dacă se întâmplă ceva neașteptat, nu intra în panică. Sau cel puțin încearcă să nu intri într-un atac de panică, pentru că atacurile de panică sunt tare aiurea.

12. Doar pentru că ai fost prieten cu cineva toată viața, nu înseamnă că acestuia într-adevăr îi pasă de tine. Istoria nu transformă pe cineva în cel mai bun prieten.

13. Nu lucra toată viața gândindu-te că te vei bucura de viață atunci când te vei retrage, este foarte probabil să nu reușești.

14. Am învățat că întotdeauna este mai bine să știu adevărul, decât să mi se spună minciuni pentru a mă simți mai bine. Adevărul iese, în mod inevitabil, la lumină, și doare de 10 ori mai mult, decât dacă nu aș fi fost mințită din capul locului.

15. Nu poți mulțimi și satisface pe fiecare, indiferent cât de mult ai încerca. În primul rând, ai grijă de tine, înainte să îți pese de ceilalți.

16. Nu vei înțelege niciodată o persoană, până nu vei privi lucrurile din punctul ei de vedere. Până nu vei intra în pielea ei și vei umbla astfel.

17. Nu te poți lupta cu tine, așteptând să câștigi. Dacă nu ești bun cu tine, vei avea întotdeauna de pierdut.

Sursa :