16 motive de ce omul cu suflet bătrân are parte de o viață complicată

Sufletele bătrâne sunt foarte speciale. Iată câteva motive pentru care oamenilor cu un suflet bătrân le este mai greu în viață:

1. Ai fost rar la întâlniri pentru că nu te-au atras oamenii de vârsta ta. Adulții au atribuit acest lucru imaturității semenilor tăi. Dar, pe măsură ce a trecut timpul, ai văzut că nimic nu s-a schimbat în caracterele lor, ba chiar s-au înrăutățit.

2. Nu ai înțeles ce este compasiunea și apoi, brusc, fără motiv, te-ai trezit atras într-un ciclu de emoții. După ani de zile în care ai încercat să-ți dai seama de ce te-ai simțit așa, ajungi la concluzia că tot nu știi. Pur și simplu ai acceptat punctul de vedere al altcuiva, presupunerile altcuiva și chiar ai adoptat reacțiile emoționale ale celor din jurul tău.

3. Ai suferit de fobie socială pronunțată, cauzată de hipersensibilitatea ta la ceea ce ar putea crede ceilalți despre tine. Drept urmare, ai avut mereu senzația că trebuie să mergi în vârful picioarelor în jurul lor.

4. Sentimentalismul tău excesiv și ciudat a fost obiectul unui ridicol constant. Ai fost mereu influențată de piese sentimentale, de cărți de dragoste și nimeni nu putea înțelege de ce.

5. Ai preferat să stai acasă, sărind peste toate petrecerile. Nu din motiv că nu ai fost invitat la ele, ci din simplul motiv că ele nu-ți aduceau nici o plăcere.

6. Ai așteptat cu răbdare pănâ vei crește emoțional

Dorind să faci mult mai multe decât oricine de vârsta ta. Te jucai de-a familia, ai vrut să înveți să conduci. Nu era nimic distractiv în asta, dar voiai să le faci din motive necunoscute.

7. Ți s-a frânt inima foarte devreme. Dragostea sufletelor bătrâne se remarcă prin puterea prin care au trecut prin adolescență. Etapa inimii frânte este un test serios pentru tine, pentru că ai simțit această durere mai mult decât alții.

8. Simți că nu ești făcută să trăiești în această lume. Ai trăit cele mai rele sentimente ale tale atunci când erai în adolescență, dar pe măsură ce trec anii, ai învățat să vezi acest lucru ca pe un dar.

9. Experiențele apărute la o vârstă fragedă, despre totul sau nimic, nu erau raționale pentru tine. Dar ele au fost cele care au jucat un rol în procesul de creare a sentimentului de securitate.

10. Închiderea în sine a fost nu pentru că ești o persoană detașată, dar că ești una prea sensibilă. Dacă în copilărie ai fost adesea prea jignită, te-ai închis imediat în sine și ai făcut-o pentru a te proteja. Încă mai continui să o faci.

11. Ai avut mereu răspunsurile corecte

Dar, din cauza vârstei tale, nimeni nu te lua în serios. Nimic nu a fost mai rău pentru tine decât să știi că le poți face pe toate, dar oamenii nu prețuiau gândurile, ideile tale doar pentru că erai adolescentă. Ai realizat devreme că vârsta nu are nimic de-a face cu intuiția, empatia, creativitatea sau inteligența generală.

12. Ești foarte sensibilă la ceea ce nu-i deranjează pe alții. Ai fost numită deseori dramatică doar pentru că credeai și gândeai altfel decât ceilalți.

13. Ai avut multe tulburări emoționale la începutul vieții tale. Prieteni pierduți, situații dificile acasă, toate acestea ți-au îmbătrânit sufletul. De ce? Pentru că sufletul îmbătrânește din experiență și trăiri.

14. Mama ta a fost și este cea mai bună prietenă a ta. Era mult mai firesc pentru tine să consideri prietenă bună pe cineva apropiat ție. Ai făcut cunoștință cu oameni mai mari și ai învățat multe de la ei, ceea ce colegii tăi nici nu aveau idee.

15. Ai luat lucrurile prea aproape de inimă. Ai realizat că această expresie este folosită de oameni și pentru ei înseamnă a avea prea mare grijă și să fii de succes, ceea ce te-a speriat. Acum, te uiți înapoi la viața ta și îți dai seama că nu ai luat viața suficient de în serios.

16. Ți-a fost greu să urmezi apelul intuiției tale hiperactive. Nu ai putut distinge vocea intuiției tale de obiceiul de a gândi prea mult.