fb

16 lucruri care se vor schimba când vei întâlni, în sfârșit, omul tău

În viaţă vei întâlni oameni de diferite feluri. Mai blânzi, mai duri, mai ataşaţi, mai indiferenţi. Şi numai unuia dintre ei îi vei putea spune sincer şi atât de fericit: „Ești omul meu”.

Atunci întreaga ta viață se va schimba și cu ea se vor schimba și anumite lucurri pe care le credeai firești.

Nu îți va fi frică să îi povestești despre fricile tale interioare

Ceea ce înainte ți se părea dificil și incomod, cu persoana potrivită devine ușor și natural. Știi că nu vei fi acuzat de ce a fost sau chiar de ceea ce se întâmplă acum. Din acest motiv îți va fi mai ușor să te deschizi și să îi permiți să te cunoască așa cum ești.

Vei fi capabil să fii singură cu tine, fără teama de a nu fi înțeles

Nu veți fi nevoiți să vorbiți într-una pentru a vă simți confortabil. Veți avea oportunitatea să petreceți timpul într-o liniște profundă și totodată să vă simțiți unul pe celălalt. Până la urmă, comunicarea nu înseamnă întotdeauna pălăvrăgeală.

Nu vei mai fi nevoit să ghicești ce simte partenerul

Vei fi calmă și nu va trebui să te gândești dacă îți va răspunde la apel sau la sms, sau dacă îți va spune despre planurile lui. Omul tău te va transforma în prioritatea vieții lui, la fel cum el va fi prioritatea vieții tale.

Vă veți putea arăta dezacordul fără a vă înjosi unul pe altul

De foarte multe ori veți fi în dezacord unul cu altul, dar aceasta nu va duce la dispute interminabile și certuri. Vă veți respecta și asculta curioși părerile celuilalt fără a vă simți iritați.

Veți avea poftă unul de altul, chiar și atunci când nu vor exista motive obiective

Modul în care își va bea cafeaua sau va vorbi despre ceva ți se va părea la fel de erotic ca și în cazul în care l-ai vedea gol. Te va atrage însăși esența omului, chiar mai mult decât aspectul fizic.

Nu îți va fi frică să îți mărturisești obiceiurile ciudate

Nu doar vă veți mărturisi obiceiurile ciudate, ci le veți trata cu calm. În unele cazuri chiar le veți prelua unu de la celălalt.

Îl vei prezenta prietenilor

Nu îți vei face griji dacă prietenii tăi îl vor place sau vor spune că meriți ceva mai mult. În sfârșit ești cu acel om pe care abia aștepți să îl prezinți prietenilor. Nu te îndoiești că nu îl vor iubi la fel de mult ca și tine.

Vei iubi prietenii lui la fel ca și ai tăi

Nu îți vei forța zâmbetul și nu vei trece cu greu acel moment în care îți va prezenta prietenii. Dimpotrivă, te vei bucura cu adevărat de compania lor și chiar vei dori să petreci cu ei cât mai mult timp.

Vă veți simți confortabil împreună, chiar dacă nu veți face nimic special

Veți putea petrece toată ziua stând în casă, bucurându-vă de fiecare minut. Chiar și acele momente în care veți lenevi vor fi speciale.

Atingerile vă vor aduce o mare plăcere

Indiferent dacă atingerile vor fi inocente sau pasionale, corpurile voastre vor fi perfect regulate unul cu altul.

Întotdeauna vă va fi vesel împreună

Indiferent dacă veți privi un show amuzant sau veți sta în pijamale – nu va exista nici o situație în care nu veți găsi ceva amuzant. Viața va fi de 10 ori mai luminoasă atunci când veți fi împreună.

Nu va trebui să vă controlați constant

Nu va trebui să vă gândiți constant la modul în care să vă exprimați sau ce cuvinte să spuneți. Omul tău întotdeauna va asculta și înțelege fluxul gândurilor. Acest lucru va reduce în mod eficient tensiunea în relația voastră.

Conversațiile vor decurge ușor și plăcut

Nu va trebui să vă gândiți ce subiect să abordați, pentru că veți savura orice temă de discuție. Este important doar să începeți și dialogul va dura ore întregi.

Veți fi capabili să râdeți unul de altul fără a vă răni sentimentele

Nu veți avea acea senzație neplăcută atunci când veți râde unul pe seama altuia. Veți înțelege glumele, veți ști cum să spuneți lucrurile pentru a vă fi amuzant și cum să nu încălcați limita.

Nu vei aștepta momentul potrivit pentru a-i scrie un mesaj sau pentru a-l suna

Când vei vedea un lucru pe care vei dori să îl împărtășești cu persoana dragă, nu vei ezita să îi scrii sau să-l suni fără a te gândi că ești prea insistentă. Comunicarea dintre voi nu va fi un joc, ci un mod care vă va apropia.

Vă va fi indiferent despre părerile altora față de relația voastră

Advertisement

Nu veți tinde să expuneți evenimentele și detaliile din viața voastră, pentru că nu va fi o prioritate ca ceilalți să aprobe sau nu ceea ce faceți. Veți fi siguri de sentimentele și alegerile voastre, și pentru prima dată după mult timp nu veți mai lua în considerare părerile altora.

Articol tradus și adaptat de pe: toughcatalog.com