fb

15 semne că bărbatul de lângă tine te respectă cu adevărat

Pentru un bărbat respectul e la fel de important ca și iubirea. El va aștepta să fie respectat și la rândul său își va mainifesta respectul faţă de persoanele cu adevărat demne de asta. Dar cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat te respectă?

1. Atunci când îți face cunoștință cu familia sau prietenii, vrea să te prezinte în cea mai bună lumină, punând accent pe calităţile tale.

2. Este impresionat atunci când îţi aperi punctul de vedere, indiferent dacă discuţi cu o persoană mai puţin cunoscută sau cu vechii amici. Cel mai probabil, îi poţi observa admiraţia lui cand te priveşte vorbind despre ceva ce îţi pasă.

3. Discută cu tine subiecte pe care le cunoști şi îţi oferă întrebări bine gândite din simplul motiv că găseşte interesante răspunsurile tale.

4. Dacă e mai bun într-un domeniu nu va încerca să înjosească, ci va fi gata să-şi împartă experienţa.

5. Nu te crede slabă din simplu motiv că ai eşuat la un moment dat. Nu va face haz pe seama asta.

6. Pentru el este o realizare să-ți demonstreze că nu ai dreptate, întrucât crede că eşti corectă în marea parte din cazuri.

7. Te motivează să ieşi din zona ta de confort, să tinzi spre scopurile tale, să-ţi realizezi visurile – pentru că are încredere în tine.

8. Vrea să simţi plăcere maximă în momentele intime, în aceeaşi măsură ca şi el.

9. Îşi pune scopuri în plan intim, întrucât vrea să-ți ofere tot ce este mai bun.

10. Este puțin gelos – nu pentru că nu are încredere, dar pentru că realizează că esti o femeie uimitoare şi se teme să te piardă.

11. Dacă nu îi plac hainele pe care le-ai ales îţi va spune asta într-un mod cât mai tacticos.

12. Nu ii este frică să îţi facă complimente la superlativ: „eşti cea mai frumoasă”, „cea mai deşteaptă” femeie din câte am întâlnit.

13. Nu evită să-şi exprime părerea, chiar dacă a ta ar putea fi diferită, deoarece ştie că o veţi analiza constructiv.

14. Nu insistă să îţi schimbi părerea ta dacă tu nu vei decide astfel.

15. Mereu îşi respectă promisiunile şi te prentîmpină în caz de unele schimbări. 

Source :