15 secrete despre RACI, care te vor face să-i iubești și să-i vrei aproape

Racii sunt considerați deseori prea triști sau prea emoționali. În realitate, totul este mult mai complicat de atât! Racii au un caracter unic și sunt posesorii unor trăsături uimitoare, dar care nu sunt accesibile tuturor.

Ca să înțelegi mai bine persoanele născute sub acest semn zodiacal, mai jos sunt prezentate cele mai răspândite calități ale acestora.

1. O intuiție fascinantă și o abilitatea uimitoare de a înțelege oamenii

Racii sunt posesorii unei intuiții foarte dezvoltate, care le permite să observe cele mai mici detalii în comportamentul unei persoane. Ei au un talent natural în a înțelege oamenii, de aceea ei sesizează cu ușurință dacă o persoană minte sau se poartă ciudat.

2. Racii sunt niște amanți pasionali

Într-o relație, Racii nu se mulțumesc cu puținul, de aceea ei sunt niște parteneri de invidiat. Iubirea unui Rac este incomparabilă. Numai fiind iubit de un Rac, te poți simți cu adevărat viu.

3. Ei sunt foarte sensibili. Este foarte ușor să îi rănești

Racii sunt foarte sensibili și emoțivi. Din acest motiv ei depășesc cu dificultate orice suferință. Nu te juca cu inima lor.

Frecvent, ei au nevoie de mai mult timp decât alte persoane ca să își revină după o relație eșuată.

4. Racii sunt extrem de generoși

Racii sunt unii dintre cei mai generoși oameni de pe această planetă. Ei îți vor face cadouri fără a aștepta un motiv.

Ei niciodată nu fac un gest altruist din obligație, ci pentru că se simt fericiți când văd un zâmbet pe fața altor oameni.

 5. Racii sunt foarte misterioși

Racii au o tendință spre mister, de aceea poate părea că ei au multe secrete. Ei nu le spun tuturor ceea ce gândesc sau simt.

Pe de o parte, această trăsătură a lor îi poate distanța, dar pe de altă parte, anume această calitate îi atrage pe unii.

6. Racii sunt calmi, dacă nu sunt provocați

De obicei, Racii au o atitudine foarte relaxantă față de viață. Dar acest lucru nu înseamnă că ei vor tolera să fie manipulați. Dacă provoci un Rac, el se va apăra în cel mai demn mod.

7. Racii pot avea schimbări spontane ale dispoziției

Câteodată, dispoziția Racului se schimbă ca și vremea. Când viața pare frumoasă, el se simte bine și împlinit. Când apare o problemă, el se simte cu adevărat deprimat. Racul încearcă să se abțină și să nu reacționeze impulsiv, dar câteodată acest lucru devine imposibil.

8. Racul niciodată nu va trăda sau dezamăgi un prieten

Pentru Rac prietenia este în prioritate. El este pregătit pentru multe sacrificii și fapte de dragul ei. Racul este un ascultător excelent și va face orice va fi nevoie pentru a susține moral un prieten.

9. Racii preferă o relație profundă, de durată

Racii nu sunt cointeresați de o relație de scurtă durată și superficială. Ei au nevoie de mai mult timp pentru a găsi persoana potrivită. Dar odată ce o vor găsi, se vor deda complet relației.

10. Racii au nevoie de o casă în care să se simtă comod

Racii se simt mut mai confortabil acasă, decât altundeva. Ei vor investi un efort nemăsurabil pentru a crea un loc în care se vor simți cu adevărat fericiți.

11. Când Racul este nefericit, el nu mai socializează

Când Racul devine indispus, el poate crea un perete între el și lumea din jur. Persoanele apropiate nu trebuie să trateze acest lucru ca pe un atac personal. Ideea este că uneori Racul are nevoie de timp pentru a medita asupra vieții.

12. Racii pot fi foarte timizi

Cu persoanele necunoscute, Racii sunt foarte timizi. Dacă le vei merita prietenia și încrederea, vei vedea însă că ei sunt niște persoane foarte deschise.

13. Racii sunt niște creatori și inventatori

Racul este un visător, al cărui imaginație nu are limite. El este deschis față de lucrurile noi și preferă să gândească independent.

14. Racii sunt foarte puternici și rezistenți

Chiar dacă Racii sunt sensibili, acest lucru nu înseamnă că ei sunt slabi. În mod contrar, ei sunt extrem de rezistenți și se simt în stare să depășească orice obstacol.

15. Racul este foarte mărinimos

Trăsăturile fundamentale ale Racului sunt compasiunea și empatia. Ei îi înțeleg pe alții, de aceea le este ușor să se pună în locul lor și să privească situația din altă perspectivă.

Sursa :