15 promisiuni pe care toate cuplurile ar trebui să le facă

Dacă ai găsit o persoană cu care te vezi îmbătrânind, va trebui să îi faci unele promisiuni. Este important să vă țineți de aceste promisiuni pentru a continua construirea încrederii și iubirii pe tot parcursul vieții voastre. Următoarele jurăminte sunt menite să arate cât de mult îți pasă de sufletul tău pereche și modul în care te dedici relației tale.

 1. Promit să ascult

Dacă vrei să fii auzit, trebuie să înveți și să asculți. Încearcă să vezi lucrurile și din perspectiva celuilalt.

 1. Promit să învăț

Sunt o mulțime de lucruri pe care le afli despre modul în care te comporți, trăiești și crești alături de persoana iubită. Învață din greșeli pentru a merge mai departe.

 1. Promit să te las să fii tu

Dacă te afli într-o relație, nu înseamnă că trebuie să te schimbi pe tine și nici să schimbi pe cineva. Nu te-ai fi îndrăgostit de cel de lângă tine dacă ar fi fost altfel.

 1. Promit să te las să crești

Nu împiedica jumătatea ta să își urmeze visurile. Trebuie să fiți liberi să creșteți ca oameni.

 1. Promit să trăiesc pentru noi

Amintește-ți că trăiești pentru o familie, nu doar pentru tine. Nu lua decizii majore fără a te consulta cu partenerul tău.

 1. Promit să găsesc timp

Oricât de agitată devine viața, mereu trebuie să găsești timp pentru a-l petrece cu cel pe care îl iubești.

 1. Promit să lucrez în echipă

Nu considera un lucru „obligația mea” sau „obligația soțului meu”. Și nu împărți treburile în „muncă pentru femei” și „muncă pentru bărbați”.

 1. Promit să păstrez lucruri doar pentru noi

Unele lucruri sunt speciale doar pentru că le faci alături de omul drag. Păstrează obiceiul de a face anumite lucruri doar în doi.

 1. Promit să am grijă de interesele tale

Asigură-te că îți faci timp pentru plăcerile omului de lângă tine. Cumpără-i un bilet la un spectacol sau la un meci de fotbal, chiar dacă nu înțelegi regulile. Creează o amintire pentru toată viața.

 1. Promit să te scot în evidență

Nu obosi niciodată de a spune lumii că iubești această persoană. Ține-o de mână în public sau prezentați-vă colegilor ca „soțul meu”/„soția mea”.

 1. Promit să încerc în continuare să te câștig

Doar pentru că ți-ai găsit perechea potrivită, nu înseamnă că nu o poți pierde. Fă ceva în fiecare zi pentru a-l surprinde și pentru a-l face să se simtă special.

 1. Promit să nu cad în rutină

Încercați lucruri noi în fiecare zi, săptămână. Orice lucru e binevenit pentru a păstra relația proaspătă.

 1. Promit să răspund mereu la telefon

Nu știi niciodată când poate apărea o urgență. Asigură-l că răspunzi la telefon de fiecare dată. Demonstrează-i că este prioritatea ta numărul unu în orice moment.

 1. Promit să îți iubesc familia

Când te îndrăgostești, nu adaugi doar o persoană în cercul oamenilor dragi. Fii sigur că accepți și apreciezi familia lui/ei ca pe propria ta familie.

 1. Promit să te păstrez

Ține-ți iubitul aproape. În orice moment.  Păstrează-l în mintea și sufletul tău. Ține-l departe de pericol și de dezamăgiri. Păstrează-l în viața ta atâta timp cât trăiești.

Articol original pe: lifehack.org