fb

15 lucruri pe care trebuie să te lași în urmă până la sfârșit de 2017, pentru a fi un om fericit

Pentru că Anul Nou bate la ușă, este momentul potrivit să-ți concentrezi energia și atenția asupra lucrurilor corecte și pozitive. Cred că acum e momentul potrivit pentru a scăpa de toate gândurile și momentele negative din viața ta. De aceea te îndemn ca începând de azi să elimini din viața ta următoarele lucruri.

1. Scapă de energia negativă. Niciodată nu fă ceva greșit doar pentru că ești supărat.

2. Scapă de micile nemulțumiri. Viața este prea scurtă pentru a o pierde pe momente triste. Dacă în viața ta este cineva care merită a doua șansă, atunci nu-ți fie teamă să i-o oferi. Dacă trebuie să-ți ceri iertare, fă-o. Începe o nouă viață mai fericită.

3. Nu mai crede că cineva ar putea fi e mai bun decât tine. Dacă iarba din curtea vecinului e mai verde, încetează să o mai privești. Nu mai compara. Nu te mai plânge și începe să uzi iarba de sub picioarele tale.

4. Eliberează-te de gândurile false. Uneori ne întrebăm: „Oare asta este adevărat?” Cu toate acestea, nu întotdeauna versiunea noastră corespunde realității. Mai mult decât atât, dorința nu se materializează mereu. Controlează-ți gândurile.  Fii înțelept. Când nu percepi în mod adecvat întâmplările și situațiile, acest lucru poate duce la faptul că începi să cauți aprobare în circumstanțe greșite.

5. Debarasează-te de idealuri. Evoluția și schimbările sunt greu de suportat. Dar nimic nu este mai dureros decât stagnarea de lungă durată.

6. Eliberează-te de tragediile din trecut. Tu nu ești ceea ce s-a întâmplat ieri. Tu decizi cine să devii. Scapă de sarcinile inutile, respiră adâncă și mergi mai departe. Vei ști că ești pe calea cea corectă numai atunci când nu vei mai privi în trecut și vei depune efort pentru a face următorul pas.

7. Evită problemele. Nu poți schimba ceea ce renunți să înfrunți.

8. Evită lucrurile care te irită. Nu lasa lucrurilor fără sens să-ți răpească fericirea. Frustrarea si stresul nu apar din cauza momentelor mai puțin frumoase, ci din cauza felului cum reacționezi față de ele.

9. Nu-i crede pe cei din jurul tău mai „normali” decât tine. Sunt „normali” doar cei pe care nu-i cunoști atât de bine.

10. Nu mai fi reținut și inaccesibil. Toți trebuie să ne învățăm să fim mai buni. Nu evita să-i privești în ochi pe cei din jur. Nu te ascunde în spatele lucrurilor. Zâmbește cât mai des. Fii mai deschis și află poveștile altor oameni.

11. Încetează să-ți mai dorești ceea ce-ți lipsește. Nu te concentra pe preț, acordă atenție conținutului. Nu uita: e mai ușor să devii bogat gându-te mai puțin la acest lucru decât să cauți sprijin material.

12. Nu aștepta mulțumiri pentru fiecare faptă bună pe care o faci. Nu-ți fă griji cu privire la ceea ce vei primi ca recompensă. Dacă faci ceva bun pentru alții, cu siguranță ți se va oferi ceea ce meriți. Te-ai născut cu abilitatea de a schimba viața cuiva. Nu-ți pierde această oportunitate. Fii bun. Fii cineva important în viața cuiva.

13. Nu mai alerga după fericire. În viață trebuie să-ți creezi propria lumină, cu care să începi fericirea. În  fiecare dimineață citește o carte interesantă, petrece întreaga zi. Menține-ți atenția asupra lucrurilor și posibilităților pozitive, doar așa vei simți importanța faptelor bune și mărețe.

14. Eliberează-te de minciuni. Cum câștigi încrederea? Ar trebui să începi cu onestitatea și indulgența. Îndeplinește-ți toate promisiunele. Încearcă să devii omul cu care ceilalți să aibă ce discuta și cu cine să petreacă timpul.

Advertisement

15. Crede în intuiția ta. Frica omoară visurule. Nu lăsa teama să te țină departe de opurtunități. În fiecare zi fă lucrurile de care îți era frică. Dacă ai încredere în intuiția ta, așteptările tale vor fi materializate. Acordă atenție sentimentelor tale și ascultă-ți vocea interioară.

Începe noul an cu fericire în suflet, căci ea contează cel mai mult!

Source :

cluber.com