15 gânduri care trec prin mintea unui bărbat atunci când acesta întâlnește femeia vieții lui

Paradoxal, dar bărbații care duc un mod de viață indiferent, care nu-și fac griji de viitor și nu vor să fie în relații de lungă durată, deseori sunt primii care întâlnesc pe femeia vieții lor. Din acel moment totul începe să se schimbe. Ea îi poate schimba comportamentul, deprinderile, iar el nu se va împotrivi, pentru că nu a mai trăit asemenea sentiment nicidoată.

Dacă bărbatul a avut norocul să întâlnească așa femeie, aceste 15 gânduri cu siguranță i-au trecut prin minte:

1. „Trebuie să mă împotrivesc”

Fiecare bărbat la începutul relației este convins că asta nu e dragoste. El va nega tot ceea ce-l poate distrage de la modul de viață pe care-l are. El nu va crede în faptul că a întâlnit femeia cu care poate fi mai mult decât o noapte. Această negare este specifică bărbatului care nu vrea să pară moale și slab. Sau, și mai mult, atunci când va da o dovadă de slăbiciune – dacă femeia iubită va pleca?

2. „Ea e tot mai frumoasă și mai frumoasă”

Acest sentiment e mai puternic cu fiecare întâlnire. El se gândește la frumusețea ei, atât fizică, cât și interioară. Totul e simplu: undeva la nivel subconștient bărbatul și-a recunoscut Aleasa.

3. „Această relație este cea potrivită”

Un bărbat se va bucura atunci când va simți asta. El va simți că are aripi în spate atunci când va ști că totul merge bine. Apare un simț al responsabilității, al grijii, al dorinței de a continua.

4. „Mi-e indiferent, eu o iubesc”

Toți avem o experiență de viață, pe care de cele mai multe ori o ascundem de cei dragi. Dar se întâmplă ca cineva să afle despre asta. Atunci, dacă iubești, îți este indiferent.

5. „Pot să-i spun totul”

Bărbatul care iubește o femeie nu ascunde de aceasta nimic. El își deschide sufletul, pentru că știe – va primi acceptare și înțelegere din partea ei.

6. „Ea este UNICA”

Din acest moment el nu va mai încerca să surprindă alte femei, va fi pentru cea de alături, va oferi tot ce are mai bun ei. Ea este aleasa, deci alături de ea e cel mai bine.

7. „Este dragoste?”

Fiecare bărbat este indecis, atunci când întâlnește o femeie care îl face să simtă cu adevărat. Dar anume această întrebare îl face să se clarifice decisi și să înțeleagă cât de mult ține la femeia de alături.

8. „Nu vreau să o schimb”

Sunt bărbați care nu fac decât să forțeze femeia de alături să se schimbe. Dar dacă sentimentele lui sunt sincere, acesta nu va încerca să schimbe nimic. Dimpotrivă, va fi încântat de felul în care arată și se manifestă ea, femeia iubită.

9. „Nu mă tem”

Și bărbaților le este teamă în fața unor lucruri necunoscute. Unii pot să dispară, alții să se retragă. Dar bărbatul care va iubi cu adevărat va face față oricăror teste.

10. „Sunt suficinent de bun?”

La începtul relației, el vrea ca femeia iubită să se mândrească cu așa bărbat. Acest moment îl face să corespundă în fiecare zi așteptărilor imaginare ale ei.

11. „Îmi place să vorbesc cu ea”

Cu femeia potrivită poți să vorbești ore în șir și niciodată să nu te plictisești. El va simți la fel – va dori să-i spună despre toate, dar și să asculte poveștile ei.

12. „Fără jocuri ascunse”

Le consideră nepotrivite, din moment ce este singur că ea este femeia perfectă, aleasa lui. Pur și simplu unuui bărbat care iubește îi place să fie alături de femeia dragă.

13. „Ea este una la un milion”

La o anumită etapă a relației, bărbatul se gândește că a găsit anume această femeie unică. Cu timpul este tot mai convins de acest lucru.

14. „Nu m-am gândit că voi întâlni pe cineva atât de perfect pentru mine”

Această femeie îi depășește orice așteptări.

15. „Ea este o parte din mine”

Chiar și cel mai mic gând că ar putea-o pierde îi este insuportabil. El nu mai poate fără ea: nu pentru că este dependent sau obsedat, pur și simplu pentru că iubește atât de puternic.